• Main banner 0
  • Main banner 1
Oferte Revelion 2017-2018 restaurante Bucuresti. Cauti locatii evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private.

Cofetarii

Lista cofetariilor din Bucuresti ce va ofera torturi de nunta, torturi personalizate, produse de patiserie, prajituri si cozonaci.

Cofetaria Dor de Dulce

Cofetaria “Dor de Dulce” s-a nascut din dorinta de a va oferi torturi delicioase din ingrediente clasice si folosind retete traditionale.
Detalii

Cofetaria Cataif

Cofetaria Cataif va face zilele mai dulci, oferindu-va de-a lungul anilor specialitati de cofetarie, bazate pe ingredientele naturale care intra in compozitia produselor, dar si ciocolata belgiana si frisca naturala, folosite exclusiv in cofetaria noastra.
Detalii

Cofetaria Pasticceria Giuseppina

Cofetaria Pasticceria Giuseppina s-a nascut in Bucuresti din dorinta de a face cunoscuta si in Romania arta cofetariei italiene.

Torturi de nunta, torturi pentru botez, torturi aniversare, torturi pentru copii sunt creatii speciale realizate de maestrii nostri cofetari.

Detalii

Cofetaria Armonia

Cofetaria Armonia se afla printre cele mai renumite locuri in care atat cei mici, cat si cei mari vin cu mare drag, pentru a degusta cele mai fine si elegante deserturi care imbina gusturi si texturi pe placul inimii.
Detalii

Cofetaria Madlene-Magazin de bomboane

Cofetăria Madlene vă oferă o gamă diversificată de produse de patiserie şi cofetărie.

Fiind realizate în laboratorul propriu, toate produsele noastre sunt de cea mai bună calitate, proaspete si savuroase.
Doar Madlene stie sa aiba grija de tine !

Detalii

Cofetaria Alice

Cand pasiunea pentru frumos si gustos da pe dinafara, trebuie sa faci ceva!
Detalii
6 anunturi afisate!