www.restaurante-bucuresti.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cauti locatii evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private, petreceri 8 Martie, Revelion, restaurante nunta București.
Cofetaria Cataif3195 vizualizari

Adresa: Bulevardul Ion Mihalache, nr 117, sector 1

Telefon: 0736337397

www.cofetariacataif.ro

Vezi pagina de Facebook

 

Cofetaria Cataif  va face zilele mai dulci, oferindu-va de-a lungul anilor specialitati de cofetarie, bazate pe ingredientele naturale care intra in compozitia produselor, dar si ciocolata belgiana si frisca naturala, folosite exclusiv in cofetaria noastra.

Cofetaria Cataif se bucura de o echipa de profesionisti cu o vasta experienta in realizarea celor mai sofisticate si rafinate produse de cofetarie aflandu-ne printre cei mai priceputi in domeniu. Deoarece ne dorim sa oferim tot ce e mai bun pentru clientela noastra, umpluturile si cremele sunt produse in laboratorul propriu, avand grija sa pastram o linie traditionala si o calitate superioara constanta, totodata produsele respectand cerintele standardelor de siguranta a alimentelor.

 In toti acesti ani cofetaria Cataif v-a preparat produse delicioase pentru diverse evenimente ce pot satisface cele mai speciale cerinte. Torturile si prajiturile noastre s-au bucurat de aprecierea clientilor la evenimente precum nunti, botezuri, aniversari, majorate, absolviri, 8 Martie, Sf. Valentin, Paste, Craciun sau Anul Nou, precum si alte ocazii speciale.

De asemenea va putem oferi şi alte preparate ca:

        - furscuri

        - bomboane de ciocolată

        - figurine de martipan

        - prajituri cu frisca naturala

        - la alegere va putem oferi torturi figurine cu cele mai sofisticate decoruri si forme.


maps-generator.com/ro