www.restaurante-bucuresti.com
www.restaurante-bucuresti.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cauti locatii - saloane evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private, petreceri 8 Martie, Revelion, restaurante nunta București. Oferte Revelion 2022-2023 Bucuresti!
Restaurant Casa Bia9210 vizualizari

Adresa: Str. Sebastian Mihail Nr. 19, sector 5

Telefon: 0761241623

www.casabia.ro

Vezi pagina de Facebook

Daca vrei o oaza de relaxare pentru a evada din cotidian, un loc retras si discret, ideal pentru un pranz sau o cina de afaceri, pentru o seara cu familia sau cu prietenii vino la casa Bia. Cu o bogata experienta in arta culinara, bucatarii nostri  cunosc perfect adevarata stiinta pe care o presupune bucataria romaneasca, ce imbina gustul inconfundabil cu traditia, dar si cea internationala, invitandu-va intr-o calatorie gastronomica in jurul lumii.

Pregatite cu ingrediente proaspete, pline de savoare si foarte multa pasiune, gustarile din cele mai fine, salatele, supele, pastele, fructele de mare, meniurile din carne de pasare, oaie, vitel, porc sau peste, dar si spectaculoasele deserturi vin sa va imbie gusturile, intr-o atmosfera relaxanta,. Pasiune, entuziasm, decor unic ce imbina parca trecutul cu prezentul, servicii ce exceleaza prin calitate, asta reprezinta restaurantul Casa Bia.

Galerie foto

maps-generator.com/ro