www.restaurante-bucuresti.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cauti locatii evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private, petreceri 8 Martie, Revelion, restaurante nunta București.
Restaurant Carol's7209 vizualizari

Adresa: Sos. Berceni nr. 62 , sector 4

Telefon:  0722250382 / 0763331270

Vezi pagina de Facebook

Vino si descopera de ce preparatele noastre au un gust atat de bun !

Carol’s este un restaurant cochet si intim, care va invita sa descoperiti preparate gustoase atat din bucataria romaneasca cat si din cea international, pizza din cele mai bune ingrediente, deserturi delicioase si bauturi atent selectionate. Locatia nostra este spatiul ideal atat pentru relaxare, business cat si pentru organizarea de evenimente, fie ca este vorba de nunta, botez sau petrecerea corporate. 

Restaurant Carol’s dispune de un salon elegant de aproximativ 80 de locuri cu un ring de dans generos, dotat cu bar, sistem de sonorizare si lumini profesionale si de o terasa de 30 de locuri si bar. Deasemenea locatia este dotata cu lcd si videoproiector pe care se pot urmari diverse evenimente si intreceri sportive.Va invitam sa ne pasiti pragul si sa va bucurati de clipele petrecute la Restaurant Carol’s.

Galerie foto