www.restaurante-bucuresti.com
www.restaurante-bucuresti.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cauti locatii - saloane evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private, petreceri 8 Martie, Revelion, restaurante nunta București.
Restaurant Vatra7707 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Strada Actor Ion Brezoianu nr. 19, sector 1

Telefon: 0213158375 /  0721200800

www.vatra.ro


Situat chiar in inima Bucurestiului, in apropierea parcului Cismigiu, Restaurantul Vatra pune la dispozitia clientilor spatiul ideal pentru o petrecere, o masa de afaceri sau o cina in doi.

Atat gustul desavarsit al bucatelor, pregatite cu multa daruire de bucatarii nostri, cat si amabilitatea si buna dispozitie cu care personalul va intampina, intregesc vestita noastra ospitalitate. Va asteptam la Restaurantul Vatra pentru a descoperi impreuna bucataria traditionala romaneasca.

Restaurantul Vatra, va ofera o terasa de vara incantatoare, unde muscatele rosii de la ferestre va transpun intr-un peisaj rural.

Fie ca este vorba de o intalnire de afaceri, o cina romantica sau o iesire cu prietenii, restaurant Vatra va rasfata cu preparatele sale intr-o atmosfera placuta si eleganta.

Experienta culinara originala adusa pe mesele restaurantului Vatra, se datoreaza prospetimii si calitatii ingredientelor folosite de bucatarii nostri.

Restaurantului beneficiaza si de un loc destinat oaspetilor nefumatori:crama cu un interiorul spatios, compartimentat in trei saloane de diferite dimensiuni, ofera o atmosfera incantatoare.

Restaurantul beneficiaza si de un salon creat si dotat in urma cererii organizarii unor evenimente speciale. Se pot organiza intalniri de afaceri (informationale,tematice sau team building-uri) precum si evenimente unice in viata dumneavoastra.

Dumneavoastra trebuie doar sa alegeti!

Localul este disponibil in toate zilele saptamanii.

Vatra reprezinta tot ce are mai bun neamul românesc - ospitalitate, servicii impecabile, atmosfera foarte primitoare si, normal, o mâncare cum rar se mai gaseste prin Bucuresti.

Galerie foto