www.restaurante-bucuresti.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cauti locatii evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private, petreceri 8 Martie, Revelion, restaurante nunta București.
Cofetaria Armonia 3380 vizualizari

Adesa: Str Campia Libertatii , nr. 46 ,  sector 3

Telefon: 0213244020 /  0722616180

www.cofetariaarmonia.ro

Vezi pagina de Facebook


Cofetaria Armonia se afla printre cele mai renumite locuri in care atat cei mici, cat si cei mari vin cu mare drag, pentru a degusta cele mai fine si elegante deserturi care imbina gusturi si texturi pe placul inimii.  Experienta pe care am acumulat-o ne-a ajutat sa realizam zeci de retete, sute de preparate atat spre deliciul celor mici, cat si pentru deliciul celor mari. De la torturi de tot soiul, prajituri in felurite forme pana la produse de patiserie si panificatie, cream  pentru clientii nostri cele mai renumite retete mergand pe linia gastronomiei internationale franceze pe care o inseram cu succes traditiilor romanesti.  

Cofetaria Armonia va asteapta cu usile deschise ori de cate ori doriti sa va rasfatati cu minunatele produse pe care le realizam in propriul laborator din cele mai proaspete si naturale ingrediente!  Noi vom aduce Armonia in casa dumneavoastra prin gusturile si aromele produselor noastre care merita sa se regaseasca in lista de optiuni pe care o veti planifica cat de curand!

Meseria de cofetar reuneste un mixt de trasaturi, astfel ca aici veti surprinde pasiunea pentru arta, creativitatea fara limite, munca nemarginita si talentul maret, toate acestea conturand in fapt portretul Cofetarului Armonia!


Galerie foto