www.restaurante-bucuresti.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante Bucuresti. Cauti locatii evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private, restaurante nunta București.
Restaurant Riviera
  Trimite mesaj proprietarului!
6843 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Bd. Basarabia, nr. 23, Sector 2

Telefon: 0748 299 951  , 021 321 19 96

www.restaurantriviera.ro

Vezi pagina de Facebook


Restaurant Riviera inseamna petrecerea unor momente de neuitat intr-o ambianta distinsa si linistita pe malul lacului din Parcul National.

Restaurantul Riviera va ofera posibilitatea de a organiza diverse evenimente private sau corporate, intr-un cadru select, punandu-va la dispozitie un salon mare cu o capacitate de 130 de locuri, un salon mic  avand o capacitate de 80 de locuri di terasele cu 150+40 de locuri.

Preparatele irezistibile, serviciile de calitate, terasa incantatoare, muzica de calitate. Doar cateva din motivele pentru care ati alege sa va petreceti aici orice eveniment special din viata dumneavoastra.

Restaurant Riviera va asteapta cu cea mai buna oferta pentru evenimente private ,nunti ,botezuri , aniversari . Acordam o atentie deosebita evenimentului dumneavoastra, pentru ca totul sa se desfasoare in cele mai bune conditii.