www.restaurante-bucuresti.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cauti locatii evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private, petreceri 8 Martie, Revelion, restaurante nunta București.
Pizzeria Fizza1701 vizualizari

Adresa: Splaiul Independentei 213, sector 6

Telefon:  0737778687 / 0761223110

www.pizzafizza.ro

Vezi pagina de Facebook

Pizza Fizza are ca principala trasatura pasiunea pentru preparatele culinare, oferind servicii profesionale de catering , cu livrare mancare la birou si domiciliu.

Oferim clientilor nostri o varietate de preparate realizate de echipa noastra de bucatari specializati in arta gastronomica. Dispunem de un meniu catering  foarte variat ce contine:  supe si ciorbe, paste, meniuri pe baza de carne de pui, carne de porc, peste, salate, garnituri, clatite, precum si alte preparate speciale. Punem pret pe calitatea preparatelor si pe viteza de livrare mancare la comanda Bucuresti, folosim numai ingrediente naturale, fructe si legume proaspete direct de la producatori autorizati. 

Daca ti-e pofta de o pizza gustoasa, insa nu stii ce sa alegi, apeleaza la Pizza Fizza - cea mai rapida livrare pizza Bucuresti, la domiciliu sau la birou.