www.restaurante-bucuresti.com
www.restaurante-bucuresti.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cauti locatii - saloane evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private, petreceri 8 Martie, Revelion, restaurante nunta București.
Restaurant La Seratta5702 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str.Ferme F nr.15, Otopeni

Telefon: 0721257165

www.laseratta.ro

Vezi pagina de Facebook

La Seratta este un spatiu creat anume pentru clipe magice, unde arhitectura clasica a cladirii se intalneste armonios cu accesorii de design interior contemporane.

Corpurile de iluminat, inspirate de luna plina din noptile de vara, sunt punctul principal de atractie al interiorului, oferind intregului spatiu doza perfecta de farmec si romantism.

Mobilierul, ales in aceleasi tonuri de culoare, in forme fine si elegante, este creat special pentru evenimente.

Amplasat intr-o zona linistita, pe o proprietate privata ferita de priviri indiscrete, localul este perfect pentru toate tipurile de evenimente, de la nunti, logodne, botezuri si pana la seri tematice, evenimente culturale, corporatiste, conferinte, lansari. Evenimentele pot fi organizate in orice zi a saptamanii, la orice ora.

Cu cei 370 mp ai sai si pereti mari de sticla, salonul de festivitati este generos si foarte luminos. Inaltimea de aproape 9 metri da prestanta salonului, iar forma sa circulara ofera vizibilitate totala din orice punct, fiind destinat oricarui tip de evenimente sociale.

O nunta ca in basme, cu o ceremonie in aer liber? Un botez plin de candoare, cu Ursitoare care vin de departe sa urseasca soarta buna micutului?

Ati visat atat de mult acest moment si nimic nu trebuie sa lipseasca! Totul trebuie sa fie ca la carte: invitatiile, marturiile, ceremonia, muzica, florile si cate si mai cate lucruri…

Pentru a savura din plin aceste momente, grijile pregatirii si stresul nu au voie sa se faca simtite. Echipa La Seratta are o experienta bogata in organizarea de evenimente si de aceea trebuie doar sa ne spuneti ce va doriti si noi ne vom ocupa cu minutiozitate de fiecare detaliu.


Galerie foto