www.restaurante-bucuresti.com
www.restaurante-bucuresti.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cauti locatii - saloane evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private, petreceri 8 Martie, Revelion, restaurante nunta București. Oferte Revelion 2022-2023 Bucuresti!
Salon Evenimente No.10 (zona Pache Protopopescu)7174 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Strada Austrului nr.10 Sector 2   


Telefon: 0318057971  /  0747695282 / 0741210003

www.no10restaurant.ro

Vezi pagina de Facebook

Povestea ta incepe cu noi!

Restaurantul No. 10 este locul unde momentele importante din viata ta beneficiaza de o atentie deosebita. Noi ne angajam sa-ti transformam evenimentele speciale in seri de neuitat!

Cu personal calificat, cu cele mai alese preparate, cu un décor elegant, o muzica exact pe gustul tau, o atmosfera festiva si bineinteles cu multa dragoste (si un strop de magie!)  iti transformam visele in realitate.

Fie ca e vorba de aniversari, reuniuni, intalniri private, petreceri tematice (Disco, Great Gatsby, etc), majorate, petreceri  corporate,  petreceri copii, cununii, botezuri sau orice alt eveniment  doresti sa iti serbezi alaturi de familie, prieteni sau colegi dragi tie,o echipa bine pregatita si antrenata se va ocupa ca totul sa decurga fara cusur.

Iti oferim intimitatea salonului nostru de la etaj cu o capacitate maxima de 50 de locuri (minim 15 persoane), il decoram asa cum iti doresti,  iti amenajam un spatiu pentru dans, iti oferim posibilitatea contractarii unui pachet complet pentru “entertainment” (DJ, lasere, instalatie sonorizare, fum),  iti garantam realizarea unui  meniu personalizat conform cerintelor tale si iti dam posibiliatea sa alegi modul de servire la petrecerea ta –individual sau bufet suedez. Preturile incep de la 48 lei/persoana.

Te asteptam cu drag si promitem sa nu te dezamagim!

Galerie foto