www.restaurante-bucuresti.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante Bucuresti. Cauti locatii evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private, restaurante nunta București.
Pizzeria No.10
  Trimite mesaj proprietarului!
1825 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Strada Austrului nr.10 Sector 2


Telefon: 0318.05.79.71  /  0747.69.52.82 / 0741.21.00.03

www.no10restaurant.ro   

Vezi pagina de Facebook

Restaurantul No.10, gandit ca “o mica afacere de familie”, isi desfasoara activitatea pe o straduta linistita din centrul burghez al micului Paris de altadata. Probabil tocmai din acest melanj de trecut boem si present tumultos, amestec al carui parfum il resimtim in fiecare zi, meniul nostru incearca sa satisfaca cat mai multe gusturi si preferinte….

Bucatarie autentic italiana, preparate internationale, cele mai savuroase carnuri de vita si, pentru ca in esenta avem suflet de artisti si cum bine spunea odata un intelept “vinul este poezie imbuteliata”, am dedicat o atentie speciala licorii lui Bachus si astfel veti putea alege diverse sortimente din podgoriile romanesti de renume. La bere ne-a fost mai greu sa ne hotaram si tocmai de aceea avem o selectie de peste 30 de varietati -filtrate, nefiltrate, blonde, brune sau chiar si rosii.

Pentru evenimentele tale speciale, am redecorat salonul de la etaj, am conceput si testat diverse meniuri si in prezent suntem pregatiti sa organizam aniversari, reuniuni, intalniri private, petreceri tematice (Disco, Great Gatsby, etc), majorate, petreceri copii, cununii ,botezuri, petreceri  corporate sau chiar si comemorari.

Folosim numai ingrediente de cea mai buna calitate, poate si pentru ca restaurantul este o a doua casa pentru noi si locul unde ne place sa ne intalnim prietenii, dar totodata, speram ca astfel, combinand gustul savuros al preparatelor servite cu atmosfera intotdeauna relaxanta si muzica placuta sa ne fermecam musterii, si sa-i convingem si pe cei care inca nu ne-au vizitat ca merita sa faca macar o data incercarea asta!

Si ca sa te convingi de toate cele de mai sus te asteptam in strada Austrului, nr. 10, sector 2 – locul unde te vei intoarce mereu cu placere!