www.restaurante-bucuresti.com
www.restaurante-bucuresti.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cauti locatii - saloane evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private, petreceri 8 Martie, Revelion, restaurante nunta București.
Ballroom Verdi (zona Titan)9126 vizualizari

Adresa: Alee Zavideni 1a, sector 3

Telefon: 0733838894

 

 

 

Ballroom Verdi Titan va asteapta sa petreceti cele mai importante momente din viata dumneavoastra, nunti, botezuri, aniversari , in incinta celor doua saloane moderne, in cele mai bune conditii.

Echipa Trattoria Verdi Ballroom crede ca orice eveniment merita sarbatorit in cel mai frumos si elegant mod si de aceea va punem la dispozitie toata experienta noastra și acordam atentie detaliilor pentru ca evenimentul dumneavoastra sa fie unul memorabil. Va asteptam cu cele 2 saloane pentru orice tip de eveniment: nunta, botez, petrecere privata sau corporate.

Salon Aida, cu o capacitate de 250 de locuri si spatiu generos pentru dans, este situat la etajul 1 si are intrare separata in imediata apropiere a parcarii.

Puteti alege acest salon de nunta cu suprafata mare pentru nunti, botezuri, petreceri, dineuri, conferinte sau gale, fiind special conceput pentru a gazdui un numar mare de invitati.

Salonul Nabucco este un salon elegant cu o capacitate de pana la 150 de persoane, pus in evidenta de candelabre, cu o paleta de culori neutre ce faciliteaza cu usurinta orice schema coloristica pe care o alegeti sa o folositi in aranjarea si decorarea salii.

Am venit cu elemente noi, ne jucam cu aromele si culorile in farfurie, pastram traditionalul si sa-l imbinam cu bucataria moderna, astfel incat sa satisfacem toate gusturile.

Galerie foto