www.restaurante-bucuresti.com
www.restaurante-bucuresti.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cauti locatii - saloane evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private, petreceri 8 Martie, Revelion, restaurante nunta București.
Restaurant Agora - Bar & Grill3804 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str. Tintasului nr. 27, sector 1

Telefon: 0722304431

www.agorarestaurant.ro

Vezi pagina de Facebook

Restaurantul Agora este situat intre Piata Domenii si Calea Grivitei din sector 1 Bucuresti.

Intr-o ambianta de exceptie, Restaurantul Agora este locul perfect unde va puteti organiza atat intalnirile si mesele de afaceri, aniversarile sau orice eveniment important din viata dumneavoastra, cat si cine romantice.

Cu o capacitate de 100 de locuri in restaurant si 40 locuri in salonul mic, poate gazdui un numar mare de clienti, si poate satisface cele mai pretentioase cerinte printr-o servire impecabila si un meniu diversificat si calitativ.

Restaurantul are o bucatarie ultramoderna in care isi desfasoara activitatea o echipa de maestrii bucatari ce pot satisface cele mai rafinate gusturi.

Cei ce ne trec pragul se vor bucura zi de zi de preparate delicioase pregatite de bucatarii nostri, iar meniul este unul variat care imbina renumite mancaruri din bucataria europeana cat si specialitati specifice romanesti.

Va asteaptam pentru evenimentele deosebite din viata dumneavoastra: nunti, botezuri, cununii, mese festive.

Pe timpul verii va astepta o adevarata oaza de verdeata si liniste, primitoare si racoroasa - terasa restaurantului cu o capacitate de pana la 80 de persoane.

Galerie foto