www.restaurante-bucuresti.com
www.restaurante-bucuresti.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cauti locatii - saloane evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private, petreceri 8 Martie, Revelion, restaurante nunta București.
Salon Ballroom Monza16209 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str. Baba Novac, nr. 25 sector 3

Telefon: 0741210221  / 0786940651

www.trattoriamonza.ro

Salon Ballroom Monza este o noua locatie destinata evenimentelor, amplasata intr-un cadru calm si natural, ce va pune la dispozitie un salon cu o capacitate de 140 de locuri.

Salonul Ballroom Monza este pregatit pentru cele mai diverse evenimente fie ca este vorba de nunti, botezuri, petreceri private, onomastica, petreceri corporate ori aveti de sustinut o conferinta sau seminar, Salonul Ballroom Monza este solutia ideala.

Salon Ballroom Monza este o locatie eleganta, cu un design modern, prevazut cu sistem de ventilatie si climatizare performanta ce pot asigura un maxim de confort pe tot parcursul anului.

Decor aparte, preparatele irezistibile, serviciile de calitate, fiecare masa are alocat un ospatar dedicat, sunt doar cateva din motivele pentru care ati alege sa va petreceti aici orice eveniment special din viata dumneavoastra.

Galerie foto