www.restaurante-bucuresti.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cauti locatii evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private, petreceri 8 Martie, Revelion, restaurante nunta București.
Acapulco Events Restaurant & Garden
  Trimite mesaj proprietarului!
5555 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Strada Torentului, nr. 17-19 Bucuresti, sector 2

Telefon: 0765 169 181

www.acapulcoevents.ro

Vezi pagina de Facebook

Acapulco Events Restaurant & Garden este asezat pe malul lacului Pantelimon, pe noul Bulevard ce leaga doua artere principale ale Bucurestiului.

Acapulco Events Restaurant&Garden este un loc primitor si poate raspunde oricaror cerinte in materie de evenimente speciale. Va punem la dispozitie 3 saloane cu o capacitate de pana la 200 de persoane, precum si gradina de vara amplasata pe malul lacului, cu o capacitate de 500 de persoane

Salon Acapulco cu o capacitete de 200 de persoane este conceput special pentru organizari evenimente, de tip: nunti, botezuri, cununii, cat si intruniri, evenimente corporate, majorate, seminarii, lansari de produse.

Acapulco Sunrise cu un stil clasic, va pune la dispozitie 60 de locuri

Acapulco Kids destinat petrecerilor pentru copii, are o capacitate de  40 locuri.

Restaurant Acapulco cu o capacitate de 150 de locuri, va asteapta intr-o atmosfera rafinata si intima, sa va bucurati de preparate cu specific romanesc, italienesc, dar si din alte bucatarii.

Terasa Acapulco Garden situata pe marginea lacului, va ofera o oaza de relaxare, ponton pe lac, loc de joaca pentru copii. Este locul perfect pentru servirea mesei, pentru organizare petreceri sau pentru intalniri de afaceri.

Dupa 11 ani de activitate, consideram ca indeplinim toate conditiile necesare pentru a organiza evenimente la cel mai inalt nivel. Organizam evenimente, precum: nunti, botezuri, cununii, onomastici, petreceri pentru copii, petreceri corporate, intalniri de afaceri, seminarii, receptii etc.

Am invatat sa acordam o importanta deosebita fiecarui amanunt, pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de cele mai frumoase momente.

Ne ocupam de cele mai mici detalii in organizarea evenimentelor, de la decoratiuni pana la atmosfera si meniuri, in functie de tematica aleasa si dorintele dumneavoastra.

Va invitam sa alegeti din meniurile noastre de inspiratie internationala, pentru evenimentul dumneavoastra sau putem concepe impreuna o varianta in functie de preferintele dumneavoastra.

Contactati-ne, suntem PROFESIONISTII EVENIMENTELOR!