www.restaurante-bucuresti.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cauti locatii evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private, petreceri 8 Martie, Revelion, restaurante nunta București.
Restaurant Italian Cucina Borghese
  Trimite mesaj proprietarului!
3618 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Strada Jean-Louis Calderon 33, sector 2

Telefon: 0213131119 / 0733933933 

www.cucinaborghese.com

Vezi pagina de Facebook

Intrând în Cucina Borghese din București, trecutul și prezentul se îmbină parca într-un echilibru atemporal al gustului, culturii și atmosferelor. Fiecare detaliu este pus in valoare în mod inteligent, neștirbindu-i-se din caracterul istoric.

Cucina Borghese este un restaurant italian de o calitate și un rafinament aparte. Locul ideal pentru o mancare excelenta in centrul Bucurestiului.

Aici, în lumina reflectoarelor se află bucătăria italiană! Protagoniștii sunt personificați de atenta căutarea de materii prime de cea mai buna calitate, care provin de la cei mai apreciați producători italieni, și de capacitatea artistică a bucătarilor-șefi de a evidenția, cu simplitate și echilibru, armonia de gusturi valorificate cu măiestrie si cu o creativitate care combină perfect inovația și tradiția.

Restaurant Cucina Borghese este o scenă unică cu o personalitate marcantă, un loc de o calitate și un rafinament de neegalat, este, cu siguranță, un punct de reper în București.