www.restaurante-bucuresti.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante Bucuresti. Oferte Revelion 2018-2019! Cauti locatii evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private, restaurante nunta București.
Ballroom Ferdinand
  Trimite mesaj proprietarului!
5150 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Soseaua Pantelimon, Nr. 33-35, Sector 2

Telefon: 0741 210 221

www.ballroomferdinand.ro

Vezi pagina de Facebook

 


Oferte speciale


AFIS REVELION 2019

ORGANIZAM PETRECEREA DE REVELION 2019!
PRET MENIU: 320 Lei/persoana pentru grupuri de peste 10 persoane
                        *350 Lei/persoana pentru grupuri sub 10 persoane

Pentru ca trecerea dintre ani sa fie una memorabila, va asteapta cu preparate pline de savoare, muzica buna si bauturi pentru toate gusturile sa petrecem alaturi de cei dragi cea mai frumoasa noapte!

Rezervari: 0741 210 221 / 0786 940 651 / 0722 389 055

--------------------------------------------------------------------------------

In familia Salon Traian a aparut un nou centrul de evenimente modern si elegant, Ballroom Ferdinand cu saloanele Iris si Orhideea.

Ballroom Ferdinand, cu cel doua saloane: Salon Orhideea situat la etajul 1 si Salon Iris la etajul 2, avand o capacitate maxima de 140 persoane, asigura cadrul ideal pentru desfasurarea evenimentelor deosebite din viata si activitatea dumneavoastra: nunti, botezuri, petreceri corporate, receptii, seminarii, conferinte, lansari de produse, etc.

O echipa de profesionisti, cu o vasta experienta in organizarea a mii de evenimente, este alaturi de dumneavoastra in crearea atmosferei pe care o doriti, astfel incat evenimentul dumneavoastra sa fie transformat  intr-un moment de neuitat.
Ballroom Ferdinand este dotat cu bucatarie proprie prin intermediul careia si cele mai rafinate si sofisticate gusturi culinare sunt satisfacute.

Profesionalismului si rafinamentului, flexibilitatea, pasiunea pusa in slujba excelentei si atentia deosebita acordata tuturor detaliilor sunt doar cateva din elementele care ne recomanda.

Ballroom Ferdinand este alegerea pe care va invitam sa o faceti si astfel, vom colabora pentru stabilirea detaliilor specifice fiecarui eveniment, asigurandu-ne impreuna de succesul evenimentului dumneavoastra.

Fiecare eveniment este unic si deosebit de important pentru noi!