www.restaurante-bucuresti.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cauti locatii evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private, petreceri 8 Martie, Revelion, restaurante nunta București.
Tatu Bar & Grill Otopeni4613 vizualizari

'Un restaurant pentru prieteni, un loc personal in care sa te simti bine!'

Pornind de la o intrebarea: cum ar arata un restaurant pentru cei cu care ne place sa ne petrecem timpul?, a aparut Tatu Bar&Grill, un restaurant pentru prieteni, un loc personal, in care te simti bine.

Un citat celebru spune ca 'Oamenii nu pot gandi bine, nu pot iubi bine, nu pot dormi bine, daca nu au mancat bine inainte'. Daca esti de acord, te asteptam la Tatu Bar & Grill in fiecare zi, de luni pana vineri, intre orele 11:00 si 16:00, cu diminetile frumoase si pranzuri ce se transforma in momente pline de energie pentru ca tu sa ai o zi plina de reusite. 

Vrem sa iti transformam momentele importante din viata in unele unice si frumoase , vrem sa va fim alaturi in cele mai importante momente, astfel,  organizam nunti, botezuri, aniversari, sau orice alte petreceri si evenimente.

Am deschis pentru voi o noua terasa, cu o capacitate de 30 de locuri, care sa faca verile mai racoroase, iar ca sa va aducem caldura in suflete, pe perioada anotimpurilor racoroase, am inchis spatiul si am adaugat doua incalzitoare de terasa, pentru a crea cadrul perfect de sarbatoare.

Te asteaptam cu drag la noi in restaurant!

Galerie foto