www.restaurante-bucuresti.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cauti locatii evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private, petreceri 8 Martie, Revelion, restaurante nunta București.
Restaurant Benjamins (zona Berceni)
  Trimite mesaj proprietarului!
6097 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Adresă: Șoseaua Vitan-Bârzești 5, sector 4

Telefon: 0730724070

www. restaurantbenjamins.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK


Oferte speciale


MENIU BOTEZ 2020

OFERTA MENIU BOTEZ 2020:  All Inclusive - 47 EURO Sambata si 45  EURO Duminica

Pentru mai multe detalii despre meniu  VEZI OFERTE SPECIALE

Oferta valabila pentru un minim de 40 persoane.

Oferta include meniul : gustare rece, gustare calda sau File de salau de Nil, mixed grill, bauturi alcoolice si non alcoolice, Candy bar, tort, DJ si sonorizare, fructe, covrigei si biscuiti sarati pe mese, aranjamente din baloane sau flori pentru  mese, huse si fundite.

--------------------------------------------------------------------------

Restaurant Benjamins- o sufragerie cu aer scandinav, unde se aduna prietenii sa manance, sa bea, sa vada meciuri, sa sarbatoreasca sau sa joace board games.

Va surprindem cu mancaruri in forme de prezentare neobisnuite pentru locul in care ne aflam, dar mai dam iama si in obiceiuri culinare neaose.

Va cantam “La multi ani!” si ne tinem si de tot felul de petreceri, nunti si botezuri.

Meniuri noastre pot fi personalizate in functie de preferintele dumneavoastra culinare, fiecare fiind conceput de catre specialistii nostri, din cele mai proaspete ingrediente si preparat cu cea mai atenta grija atat in ceea ce priveste designul cat si calitatea produselor finite, astfel incat petrecerea dumneavoastra sa se diferentieze prin eleganta si bun gust.

Echipa restaurantului nostru este implicata activ in asigurarea  unei experiente memorabile atat in ceea ce priveste realizarea meniului cat si pe perioada servirii acestuia, ospatarii fiind coordonati cu atentie pentru a indeplini necesitatile fiecarui invitat