www.restaurante-bucuresti.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cauti locatii evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private, petreceri 8 Martie, Revelion, restaurante nunta București.
Restaurant Mezzaluna di Laura (Zona Dorobanti)2983 vizualizari

Adresa: Calea Dorobanți, nr.63, București Sector 1

Telefon: 0729591469

 

 

 

O sinteză de gusturi, culori și minuni olfactive.

Toti cei care iubesc bucataria italiana sau cei care doresc sa o descopere sunt invitati sa serveasca mancaruri alese in cadrul unei locatii deosebite asa cum este restaurantul nostru Mezzaluna di Laura.

Mezzaluna di Laura este un restaurant cu specific italienesc mic și cochet administrat îndeaproape de o familie pasionată de gastronomie.

Meniul nostru propune o paletă de gusturi pentru a satisface exigențele gurmanzilor și persoanelor pasionate pur și simplu de bucătăria italienească. Pe langa preparate de bucătărie, mesenii sunt primiți cu o selecție excepțională de băuturi, aperitive și digestive, calde sau răcoritoare, toate in acompaniamentul muzicii de calitate.

Mezzaluna organizează, intr-un decor minunat, evenimente sociale pentru prieteni și familie.

Mezzaluna este o trattoria ospitalitalieră, dedicată delectărilor culinare, locul unde veți întâlni o familie care va găti cu iubire pentru oaspeți.

Bun venit la noi acasă și buon appetito!

Galerie foto