www.restaurante-bucuresti.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2019-2020 Restaurante Bucuresti. Cauti locatii evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private, restaurante nunta București.
Ballroom Le Chateau – Castelul din Inima Bucurestiului
  Trimite mesaj proprietarului!
4893 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Strada Turturelelor nr.11, Sector 3

Telefon: 0725333333 / 0731230000 / 0721222122

www.le-chateau.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Oferte speciale evenimente

OFERTA CORPORATE CRACIUN 2019

Sărbătoriți magia Crăciunului 2019 alături de colegi, în eleganţa de basm a Castelului din Inima Capitalei.
Am pregătit, pentru confortul dumneavoastră, oferte speciale, servicii la cheie, meniuri desăvârșite, toate acestea completate de spectaculoase efecte de lumini şi echipamente scenotehnice ce vor asigura succesul petrecerii de Crăciun.
Ingredientele atent selecționate din toate colțurile lumii, de către spiridușii Moșului, sunt gătite cu bucurie și pasiune de către maeștrii noștri bucătari, pentru a vă oferi o experiență completă a gusturilor specifice sărbătorii Crăciunului.
Până când preparatele vor fi desăvârșite și înnobilate cu condimente alese, vă întâmpinăm cu un fierbinte ceai cu rom și scorțișoară, alături de biscuiți cu ghimbir și bucăți de ciocolată.
Castelul din Inima Capitalei vă așteaptă, în 2019, să petreceți un Crăciun cum nu a mai fost altul: de poveste.

-----------------------------------------------------------------------

Le Château–Castelul din Inima Bucurestiului înseamnă etichetă şi bun gust, ambele desăvârşite de protocolul necesar unor ceremonii care ajung să poarte cu mândrie etichetă de gală.

Localizat în zona Pieţei Alba Iulia, Le Château a fost gândit pentru a răspunde celor mai exigente nevoi şi pentru a veni în întâmpinarea aşteptărilor unui public elevat, atent la cele mai mici detalii cand vine vorba de evenimente de anvergura. Aceste nevoi au fost îndeplinite atât prin interioarele generoase, cât şi prin finisajele somptuoase, potrivite unor evenimente de amploare, asa cum putine ballroomuri din Bucuresti pot gazdui. Intrunim conditii speciale pentru evenimente precum nunti, botezuri, evenimente corporate sau private.

Le Château Ballroom Bucuresti se mândreşte cu un salon de evenimente de 500 mp, la care se adaugă cei 260 de mp ai terasei şi un lobby generos, spatii ce pot gazdui pana la 800 de invitati. Pentru prezentari si spectacole, salonul de evenimente beneficiază de o scenă impunatoare de 130 de metri pătraţi, demnă de un adevarat teatru si accesibilă printr-o scară elegantă.

Le Château – Castelul din Inima Capitalei este cel mai sofisticat și elegant salon de nuntă din București, fiind destinat celor care își doresc organizarea unei nunți de vis, cu adevărat memorabilă pentru ei și pentru oaspeții lor.

Le Château este locul în care toate dorințele sunt împlinite, până în cele mai mici detalii. Atmosfera clasică opulentă aduce aminte de balurile aristocrate, atunci când doamnele și domnii participau la o paradă pretențioasă de rochii și costume, pentru a-și etala stilul propriu.
Eleganța, luxul și rafinamentul sunt doar câteva dintre elementele care definesc acest salon cu adevărat special, întocmai cu ceea ce vă doriți pentru evenimentele importantă din viața voastră.

Pentru organizarea petrecerilor private, Le Château este cea mai spectaculoasă locație din București, este locul în care puteți crea pentru invitații dumneavoastră momente de încântare și distracție cu totul inedite, locul în care facilitățile oferite și serviciile culinare se situează la nivelul unui autentic restaurant “fine dining”, pe măsura petrecerii dorite.

Facilitățile oferite de noi acoperă absolut orice necesitate pentru ca evenimentele organizate la Le Château sa atingă perfecțiunea: chef executiv de talie internațională, wine library, o terasă multifuncțională care poate fi amenajată pentru cocktailuri si ceremonii în aer liber, locuri de parcare, apartament DeLuxe si nu in ultimul rand, o echipa dedicata, formata din cei mai buni si experimentati profesionisti.

Imaginea Le Château este un cumul de de trăiri intense, de experienţe memorabile şi de percepţii senzoriale care vă transpun într-o altă lume, idilică pe alocuri, însa complexă în esenţa ei.