www.restaurante-bucuresti.com
www.restaurante-bucuresti.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cauti locatii - saloane evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private, petreceri 8 Martie, Revelion, restaurante nunta București. Oferte Revelion 2022-2023 Bucuresti!
Andy Park Ballroom Bucuresti6684 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Soseaua Oltenitei, nr. 13-15, sector 4

Telefon: 0724607607

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Andy Park Ballroom va pune la dispozitie locatia perfecta pentru orice tip de eveniment, fie ca este vorba de nunta, botez, cununie, aniversare, reuniune sau petrecere corporate/privata.

Situat in Oraselul Copiilor, inconjurat de verdele care impanjeste intreaga suprafata, Andy Park Ballroom dispune de doua saloane,unul cu o capacitate de 130 locuri si altul cu o capacitate de  80 de locuri, reprezentand alegerea ideala in materie de rafinament, stil si eleganta pentru a crea un eveniment unic, organizat pana in cele mai mici detalii.

Saloanele elegante cu accente exclusiviste, personalul de servire inalt calificat si profesionalismul echipei noastre, va stau la dispozitie in fiecare moment pentru a va ajuta sa creati cele mai importante evenimente din viata dumneavoastra.

Prin pozitionarea perfecta, gustul ireprosabil al preparatelor si serviciile noastre desavarsite, Andy Park Ballroom raspunde celor mai exigente pretentii pentru organizarea unor evenimente exclusiviste

Galerie foto