www.restaurante-bucuresti.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante Bucuresti. Cauti locatii evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private, restaurante nunta București.
Andy Park Ballroom Bucuresti
  Trimite mesaj proprietarului!
2709 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Soseaua Oltenitei, nr. 13-15, sector 4

Telefon: 0724 607 607

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

MENIU PETRECERE CORPORATE CRACIUN


Oferte speciale


OFERTA MENIU BOTEZ 2018

OFERTA MENIU NUNTA 2018

Oferta LAS MINUTE by ANDY PARK BALLROOM!

MENIU NUNTA ''La Cheie''
ALL INCLUSIVE - cu doar 80 EURO sambata!
­čĺ×Primire 4 servicii, tort, open bar, decoratiuni si aranjamente florale, Fete de masa brocart, Scaune Chiavari, DJ, Foto-video, Buchete de mireasa si nasa
­čĺ×Plicuri card, Marturii, Casuta de bani, Pahare miri, Numere de masa, Covor rosu.

---------------------------------------------------------------------------

Andy Park Ballroom va pune la dispozitie locatia perfecta pentru orice tip de eveniment, fie ca este vorba de nunta, botez, cununie, aniversare, reuniune sau petrecere corporate/privata. Situat in Oraselul Copiilor, inconjurat de verdele care impanjeste intreaga suprafata, salonul Andy Park Ballroom dispune de o capacitate de 125 locuri si de o terasa cocheta, reprezentand alegerea ideala in materie de eleganta, stil, rafinament pentru a crea un eveniment unic, organizat pana in cele mai mici detalii.

Salonul elegant cu accente exclusiviste, personalul de servire inalt calificat si profesionalismul echipei noastre, va stau la dispozitie in fiecare moment pentru a va ajuta sa creati cele mai importante evenimente din viata dumneavoastra. Prin pozitionarea perfecta, gustul ireprosabil al preparatelor si serviciile noastre desavarsite, Andy Park Ballroom raspunde celor mai exigente pretentii pentru organizarea unor evenimente exclusiviste. 

Iti punem la dispozitie intimitatea salonului nostru situat la etaj, decorarea acestuia la libera dumneavoastra alegere, posibilitatea contractarii pachetelor la cheie (DJ, servicii foto si video profesionale, lasere, sonorizare, fum, gheata carbonica, candy bar, aranjamente sala).

Seriozitatea, promptitudinea si profesionalismul descriu cel mai bine echipa Andy Park Ballroom. Va asteptam cu drag!