www.restaurante-bucuresti.com
www.restaurante-bucuresti.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cauti locatii - saloane evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private, petreceri 8 Martie, Revelion, restaurante nunta București. Oferte Revelion 2022-2023 Bucuresti!
Restaurant Casa Nica5810 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Strada Peroni, Nr 28,Sector 4

Telefon: 0724373558 / 0723641985

www.restaurantcasanica.ro

O locație rafinată!

La Restaurantul Casa Nica incă de la intrare te învăluie o atmosferă plăcută, ambientul te invita la clipe de relaxare, la plăcerea de a degusta preparate delicioase din bucataria noastra cu specific romanesc, dar si international si a savura o băutură care sa-ti meargă la casa sufletului.

Restaurantul Casa Nica va ofera o ambianta de exceptie unde poti servi o masa intre prieteni, un business launch sau o cina romantica.

Fiecare eveniment petrecut la Restaurant Casa Nica este mai presus de toate eticheta unei echipe de profesioniști, care stiu exact cum sa te faca sa te simti bine. Restaurantul nostru poate fi gazda perfecta pentru petreceri private si alte evenimente: cununii, nunti, botezuri, aniversari, petreceri corporate. Va punem la dispozitie 4 saloane: Salon Nicoll cu o capacitate de 80-120 de pesoane, Salon Diana-Maria de 60-80 persoane, Salon Diana 46 -60 pesoane si Salon Maria de 25-40 persoane.

Cu o experienta de 26 de ani de activitate, venim in intampinarea clientilor cu solutii adaptate la nevoile fiecaruia atat ca pret cat si ca varianta de lucru.

Dacă nu ați ajuns până acum la Restaurantul Casa Nica, va invit sa o faceți!

Galerie foto