www.restaurante-bucuresti.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2019-2020 Restaurante Bucuresti. Cauti locatii evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private, restaurante nunta București.
Restaurant Nest
  Trimite mesaj proprietarului!
1117 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Adresă: Bulevardul Uverturii 106, sector 6

Telefon: 0722 462 827 / 021 434 18 28

www.restaurantnest.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Descoperiti Restaurantul Nest, o iesire urbana sau una in aer liber intr-o oaza de verdeata.

Restaurantul Nest va invita sa savurati, intr-un cadru intim si linistit, preparate din bucataria internationala, si specialitati romanesti pregatite de bucatarii nostri la cele mai inalte standarde.

Bucurati-va de preparate clasice, unice si originale, relaxati-va pe acordurile muzicii fine si distrati-va in timpul evenimentelor de divertisment pe care le oferim la sfarsit de saptamana.

Spatiul beneficieaza de o terasa generoasa de 200 locuri, amenajata cu un bar modern, fantana arteziana , sistem de racire cu vapori si multa verdeata.

Sunteti in cautarea unei locatii selecta pentru petrecerea dumneavoastra? Vreti sa scapati de toate grijile organizarii petrecerii? Suntem pregatiti sa oferim meniuri personalizate si consiliere in desfasurarea evenimentului pana la cel mai mic detaliu. Va punem la dispozitie  4 saloane:
Salonul “ Verde”- 70 pers, Salonul Rustic – 35 pers, Salonul Cochet – 20 pers si Salonul Bar – 20 pers.

Restaurantul Nest- o optiune pentru cei ce prefera rafinamentul intr-un mediu elegant si confortabil.