www.restaurante-bucuresti.com
www.restaurante-bucuresti.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cauti locatii - saloane evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private, petreceri 8 Martie, Revelion, restaurante nunta București.
Restaurant Floreal10941 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str. Giurgiului nr. 72 Sector 4

Telefon: 0769728237 /  0731640240

www.restaurantfloreal.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

VEZI MENIU EVENIMENTE

OFERTA SPECIALA! Nunta la doar 55 euro, cu BONUS Candy Bar inclus | Botez la 220 lei, cu Open Bar inclus

------------------------

Sunteti in cautarea unui restaurant pentru o aniversare, nunta, botez sau dineu?

Noi iti oferim posibilitatea sa iti organizezi orice tip de eveniment! Sala de Evenimente cu capacitate de 150 locuri, are un design versatil si este este varianta perfecta pentru aniversare, botez, nunta, cununie civila, dineu sau orice alt eveniment!

Echipa Floreal Events se implica total in organizarea fiecarui eveniment, comunica, propune solutii optime, astfel incat, orice client sa fie la sfarsit multumit, fericit si sa revina cu drag!

Meniurile pot fi personalizate in functie de buget si preferintele personale. Pentru orice meniu personalizat tarifele sunt negociabile. Preparatele sunt pregatite în ziua evenimentului, de bucatari specialisti, in bucataria proprie.

Un restaurant modern, ideal pentru meniu a la carte, dar si pentru evenimente speciale, va asteapta pentru un festin culinar de exceptie si o servire ireprosabila, pentru a va bucura de orice moment.

Iar pentru gurmanzi si cei pasionati de arta culinara va stam la dispozitie cu retete noi si preparate sofisticate.

Te invitam sa incerci retete culinare unice pe care maestrii nostri bucatari le pregatesc si le rafineaza constant. Am combinat eleganta si rafinamentul, servirea ireprosabila, gustul deosebit al preparatelor si ambientul placut pentru a-ti oferi atmosfera ideala pentru o cina romantica sau gustul desavarsit pentru mancarea comandata acasa!

Ne dăruim toata energia şi cream poveşti de neuitat, suntem şi vom fi originali în tot ce facem, preocupaţi să arate totul impecabil si să fermecăm privirea şi sufletul celor care vin în atmosfera creată de noi.

Sala de evenimente - 150 locuri