www.restaurante-bucuresti.com
www.restaurante-bucuresti.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cauti locatii - saloane evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private, petreceri 8 Martie, Revelion, restaurante nunta București.
Catering Restaurant Citroniers717 vizualizari

Adresa: Str. Al. Constantinescu nr. 33 Sector 1

Telefon: 0732900901 /0722600732

www.cateringdecalitate.ro

Catering Restaurant Citroniers va ofera cele mai bune solutii pentru evenimentele dumneavoastra, de la simple cocktail-uri sau cine de gala, la petreceri private si corporate, zile de nastere si onomastice, prezentari de moda, transmisiuni de televiziune, nunti, botezuri si seri tematice.

Suntem preocupati in permanenta sa organizam evenimente memorabile, astfel combinam meniuri personalizate cu servicii premium si va invitam la o calatorie culinara cu fiecare moment special din viata dumneavoastra sau a firmei pe care o reprezentati.

Puteti alege din gama diversificata de meniuri pentru a satisface toate gusturile si cerintele, incepand de la preparate de tip 'finger food', deserturi si miniprajituri de casa, servite pe platouri, pana la preparate sofisticate servite la farfurie sau bufet.

Galerie foto