www.restaurante-bucuresti.com
www.restaurante-bucuresti.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cauti locatii - saloane evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private, petreceri 8 Martie, Revelion, restaurante nunta București. Oferte Revelion 2022-2023 Bucuresti!
Centrul de Evenimente The President6672 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: B-dul Lacul Tei, nr. 145, Sector 2, Bucuresti (in Parcul Tei – pe malul lacului)

Telefon: 0763550406/  0760087384/  0766747379

Suport WhatsApp: 0720 047 541

www.the-president.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK


Oferte speciale


MENIU REVELION 2023

ORGANIZAM PETRECEREA DE REVELION 2023! PRET MENIU - 450 LEI/PERSOANA

* 5O LEI REDUCERE PENTRU PRIMELE 100 BILETE !

Va asteptam sa petrecem impreuna noaptea dintre ani, cu muzica LIVE, preparate delicioase, surprize cu premii si artificii.

Rezervari : 0720047541 // 0760087384 // 0766747379

----------------------------------------------------

The President Club

Adresa: B-dul Lacul Tei, nr. 145, Sector 2, Bucuresti (in Parcul Tei – pe malul lacului)
Pozitionat intr-o zona centrala pe malul Lacului Tei, avand spatii indoor si outdoor cu capacitati cuprinse intre 50 si 1000 de persoane, cu configuratii modulabile, The President Club poate fi locatia ideala pentru organizarea de momente unice.

Restaurantul cu specific international ofera preparate savuroase care satisfac si cele mai exigente gusturile, iar privelistea spre lac transforma mesele luate impreuna cu familia, cu prietenii sau cu partenerii de afaceri in experiente deosebit de placute.

Meniul cuprinde o selectie din cele mai apreciate preparate, dar si o gama larga de bauturi alcoolice si non-alcoolice.

Pozitionarea, arhitectura si versatilitatea spatiilor, facilitatile (videoproiector, sisteme de climatizare ultramoderne, instalatii de sonorizare), echipa de profesionisti cu vasta experienta in domeniu, toate acestea recomanda  The President Club pentru o gama larga de evenimente corporate: conferinte, seminarii, workshop-uri, petreceri corporate, lansari de produse sau servicii, defilari de moda.

Te ajutam ca evenimentele importante din viata ta sa devina experiente memorabile : nunta, botezul, zilele de nastere, aniversarile...
Pentru ca stim cat de important este evenimentul pentru tine, iti suntem alaturi, iar echipa noastra va transforma acest moment intr-o experienta placuta in care tu sa iti poti concentra toata atentia asupra invitatilor.

Fie ca iti doresti o petrecere in aer liber pe malul lacului sau intr-un salon, cu un numar mare de invitati sau intr-un cadru mai intim, suntem siguri ca vei gasi locatia portrivita in The President Club, iar pentru aceasta iti stam la dispozitie cu 5 saloane:

Salonul Roma are capacitatea de minim 50 si maxim 100 persoane.

Salonul Milano are capacitatea de minim100 si maxim 150 persoane.

Salonul Verona are capacitatea de minim 150 si  maxim  400 de persoane.

Salonul Florenta are capacitatea de minim 150 si  maxim  400 de persoane.

Salonul Grand Events are capacitatea de minim 401 si maxim 800 de persoane, fiind compus din saloanele Florenta si Verona.

The President Garden are capacitatea de pana la 600 de persone, iar The President Pool va sta la dispozitie pe toata durata verii.

Transformam impreuna orice aniversare sau moment festiv intr-o experienta memorabilia!

Locatia deosebita, meniurile speciale, muzica, sonorizarea de inalta calitate si atentia deosebita la detalii sunt ingrediente de baza pentru orice petrecere reusita.

Galerie foto