www.restaurante-bucuresti.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cauti locatii evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private, petreceri 8 Martie, Revelion, restaurante nunta București.
One Life Events 1346 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Soseaua Orhideelor, nr.1, sector 6

Telefon: 0790077707 / 0790077400

www.onelifeevents.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK


Oferte speciale


MENIU EVENIMENTE

Reușita evenimentului dumneavoastra poartă un singur nume: ONE LIFE EVENTS.

One Life Events este alegerea perfecta pentru organizarea evenimentelor, avand toate ingredientele necesare pentru a crea un moment deosebit.

One Life Events vine în întâmpinarea dvs cu un concept nou care îmbină diversitatea stilurilor de la romantic pânâ la grandios, punându-va la dispoziție un număr de 4 locații cu tematici diferite, fiecare personalizată până în cel mai mic detaliu.

Cea mai antrenantă petrecere de nuntă în SALONUL CLUB

Distracție fără limite, bună dispoziție și emoții la cel mai înalt nivel. O petrecere de nuntă cu prieteni și pentru prieteni, în club.

Avand o suprafață totală de 1200 mp, în Salonul Club pot fi organizate petreceri de nuntă pentru până la 700 de invitați, asezați la mese, sau 1800 de persoane pentru un party de anvergură, privat. Acest spațiu elegant și strălucitor este ideal pentru un eveniment măreț, atât la propriu cât și la figurat.

Lumini și efecte speciale, panouri led strălucitoare și un decor de exceptie vor garanta buna dispoziție tuturor invitaților.

Eleganță clasică SALON CLASSIC

Decorul elegant, efectele de lumini ambientale în nuanțe ce pot fi personalizate, fac din salonul Classic un loc intim, cald și totodată, un spațiu potrivit pentru orice tematică de nuntă.

Salonul dispune de o suprafață totală de 462 mp, putând acomoda 220 de invitați așezați la mese sau până la 300 de persoane pentru un coctail party.
Salonul poate fi configurat conform dorințelor organizatorilor astfel încât să satisfacă orice exigențe.

O nuntă de vis în SALONUL RESERVE

Cu o suprafață totală de 300 mp și spații vitrate ample, salonul Reserve poate acomoda până la 120 de invitați, păstrând în același timp un spațiu generos pentru ringul de dans.

Designul luminos și original, amenajarea asimetrică, cu insule atent dispuse, mobilier și decorațiuni diverse, fac din Reserve un loc primitor, în același timp intim, dar și cuprinzător, potrivit pentru un eveniment reușit.

Intim și cochet. SALONUL LOUNGE

Salonul Lounge combină într-un mod eficient și echilibrat, toate ingredientele necesare unui eveniment măreț, dedicat unui număr mai mic de invitați.

Amenajările interioare, mobilierul din lemn masiv, precum și efectele de lumină ambientală si sunet fac din acest spațiu locul ideal pentru organizarea unor petreceri de nuntă, intime și deosebit de antrenante.

În cei 200 de mp ai salonului Lounge, poti fi organizate petreceri cu până la 60 de invitați asezați la mese, păstrând spațiu suficient și pentru un ring de dans generos. Salonul Lounge poate fi configurat în funcție de necesități, incluzând un sistem LED dinamic, bar propriu rafinat, scenă pentru muzică live sau chiar o instalație de sonorizare demnă de un adevărat spectacol.

Galerie foto