www.restaurante-bucuresti.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte petrecere Ziua Femeii 7-8 Martie 2020 restaurante Bucuresti. Cauti locatii evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private, restaurante nunta București.
One Life Events
  Trimite mesaj proprietarului!
580 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str. Orhideelor nr.1 (podul nou Basarab) Sector 1

Telefon: 0790077707

www.onelifeevents.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK


Oferte speciale


MENIU EVENIMENTE SPECIAL SI PREMIUM

MENIU EVENIMENTE CLUB

MENIU BOTEZ ULTRA ALL INCLUSIVE

Reușita evenimentului dumneavoastra poartă un singur nume: ONE LIFE EVENTS.

One Life Events este alegerea perfecta pentru organizarea evenimentelor, avand toate ingredientele necesare pentru a crea un moment deosebit.

One Life Events vine în întâmpinarea dvs cu un concept nou care îmbină diversitatea stilurilor de la romantic pânâ la grandios, punându-va la dispoziție un număr de 4 locații cu tematici diferite, fiecare personalizată până în cel mai mic detaliu.

SALON- DETALIUL FACE DIFERENȚA
Salonul dispune de o capacitate de 172 de locuri la mese sau 300 de persoane pentru cocktail, iar decorul luxos și atent ales, cu lumină ambientală în nuanțe care pot fi personalizate creaza o atmosferă caleidoscopică.

RESERVE-ATÂT DE PERSONAL
Cu o capacitate de 120 locuri la mese, la care se adaugă și un bar plin cu tot ce trebuie, un designul luminos și original art nouveau, amenajare asimetrică, cu insule atent dispuse, mobilier și decorațiuni diverse și spectaculoase, fac din Reserve un loc primitor, în același timp intim dar și cuprinzător, numai potrivit pentru un eveniment reușit.

CLUB-UN LOC PERFECT PENTRU O ZI URIAȘĂ
Acest spațiul strălucitor este ideal pentru un eveniment mare, atât la propriu cât și la figurat. Totul este gândit grandios, de la amenajarea interioară, la decoruri si mobilier până la ambientarea cu lumină și sunet, Clubul dispune de o suprafață totală de 1200 de mp și o capacitate de 700 de locuri la mese sau 1800 de persoane pentru petrecere.

LOUNGE-ESENȚELE TARI SE ȚIN ÎN SPAȚII MICI
Lounge concentreaza grandoarea și luxul într-un spațiu perfect pentru un eveniment mare cu un număr mic de invitați. Totul este gândit în detaliu, de la decoruri, amenajarea interioară, mobilier până la ambientare cu lumină și sunet. Altfel spus, un micro-univers superb.Lounge-ul dispune de o suprafață totală de 200 de mp și o capacitate de 60 de locuri la mese.

Ingredientele care stau la baza reușitei fiecărui eveniment sunt o echipă de profesioniști, logistică de cea mai bună calitate, o bucătărie în care activează o echipă cu peste 15 ani de experiență precum și o gamă întreagă de servicii complementare atât de necesare pentru personalizarea fiecărui eveniment în funcție de preferințele și capriciile tale.