www.restaurante-bucuresti.com
www.restaurante-bucuresti.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cauti locatii - saloane evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private, petreceri 8 Martie, Revelion, restaurante nunta București. Oferte Revelion 2022-2023 Bucuresti!
Restaurant Eden House3022 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str. Corod, nr. 20 Sector 5

Telefon: 0766550919/ 0723577247

www.eden-house.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Eden House este destinat evenimentelor speciale pe care doriti sa le aduceti la rang de eleganta superlativa.

Restaurantul are o bucătărie ultramodernă în care îşi desfăşoară activitatea o echipă de maeştrii bucătari ce pot satisface cele mai pretentioase gusturi.

Organizăm mese festive, nunţi si botezuri, si suntem o gazda primitoare, deoarece avem toate dotările necesare pentru succesul oricărui eveniment, si ne dorim ca fiecare client care a fost prezent la un eveniment organizat in restaurantul nostru, sa ramana cu aminintiri mai mult decat placute.

Restaurantul cuprinde doua saloane de lux - Bethoven si Mozart, ce surprind prin linii arhitecturale complexe si rafinate, accesorizate cu tehnologii ultra moderne menite sa faca orice eveniment de neuitat.

Salonul MOZART cu o capacitate de 150 persoane, sobru si impozant, cu finisaje de calitate pana la cele mai mici detalii.

Salonul BEETHOVEN cu o capacitate de 150 persoane, putand gazdi pana la 200 de personae, este decorat si amenajat cu elemente ultra moderne ce ii confera o eleganta desavarsita!

Scopul principal este acela de a va bucura de nunta de basm, botezul perfect, aniversarea speciala sau balul visat, datorita elementelor unice pe care le vom crea impreuna.

Galerie foto