www.restaurante-bucuresti.com
www.restaurante-bucuresti.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cauti locatii - saloane evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private, petreceri 8 Martie, Revelion, restaurante nunta București. Oferte Revelion 2022-2023 Bucuresti!
Cotroceni Ballroom617 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Strada Sfântul Elefterie 47 - 49

Telefon: 0752002988

www.cotroceniballroom.ro

VEZI PAGINA DE FACEBOOK

VEZI MENIU NUNTA

VEZI MENIU BOTEZ

Noi, Cotroceni Ballroom, scriem povești de suflet pe acordurile tale.

Cotroceni Ballroom este una dintre cele mai bine poziționate săli de evenimente din București, într-un cartier istoric și romantic de mare prestigiu.

Într-un decor exclusivist, cu detalii alese cu grijă și pricepere, alături de un meniu cochet și delicios, preparat de oameni iscusiți și profesioniști, evenimentul tău va fi unul de excepție.

Îți oferim consultanță și suport atât în organizarea, cât și în timpul evenimentului și îți punem la dispoziție personal pregătit și atent la nevoile tale.

Salonul are o capacitate flexibilă între 80 și 280 de invitați, cu o suprafață de 600 de metri pătrați ce se pretează pentru nunți, botezuri, logodne și evenimente corporate.

Ai un număr considerabil de biserici la numai 5 minute de locație: Biserica Sfântul Elefterie Vechi și Nou, Biserica Romniceanu, Biserica Adormirea Maicii Domnului din Curea Palatului Cotroceni și multe altele. O plimbare plăcută în Gradina Botanică, parcul Romniceanu sau parcul Eroilor poate fi momentul perfect pentru sesiunea foto alături de cei dragi.

Cotroceni Ballroom, un loc special pentru evenimente de excepție!

Galerie foto