www.restaurante-bucuresti.com
www.restaurante-bucuresti.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cauti locatii - saloane evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private, petreceri 8 Martie, Revelion, restaurante nunta București.
Palatul Ghica Tei9353 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Strada Doamna Ghica nr. 3-5, Sector 2, Bucuresti

TELEFON: 0784123450 / 0784123442 / 0771199708

www.palatulghicatei.ro

VEZI PAGINA DE FACEBOOK

VEZI MENIURI EVENIMENTE

Cu o istorie de aproape 200 de ani, Palatul Ghica Tei reprezintă dorința împlinită a Voevodului Grigore IV Ghika, Domn al Țării Românești care, cu limbă de moarte, a lăsat „Legatul Măriei Sale întru pomenire Grigore Ghika Voevod pentru Moșia Colentina din anul 1833”, redactat în limba greacă, prin care impunea generațiilor următoare să conserve acest lăcaș pentru „plăcerea nevinovată și petrecerea plăcută a poporului”.

Cu povara generațiilor trecute, ne-am asumat vorbele voievodului. Moștenirea a fost dusă mai departe, fiind creat in acest scop Așezământul Ghika Voevod în care petrecerile au fost plăcute, iar palatul a răsunat din nou cu râsetele invitaților.

Situat în inima Capitalei, cu valoare de monument istoric de arhitectură, cu un trecut tumultuos, reprezentând o mărturie vie a tradiției și a culturii românești, Palatul Ghica Tei vă oferă posibilitatea de a călători în timp și de a simți emoțiile petrecerilor unei epoci de mult apuse.

Palatul face parte din Domeniul Ghica Tei care se intinde pe o suprafata de 11 mii de mp si cuprinde de asemenea Crama si Gradinile, integral restaurate de mostenitorii familiei Ghica, precum si saloane somptuoase pentru evenimente: Sala de Bal, Sala Cavalerilor, Pavilionul Regal si Terasa Englezeasca. Palatul Ghica Tei organizeaza evenimente culturale, sociale si de caritate dar si petreceri de companie, lansari si intalniri pentru mediul de afaceri din Romania, nunti, botezuri, baluri si banchete.

Meriți o nuntă la Palat!
Farmecul nunților organizate la Palatul Ghica este dat de stilul clasic cu accente moderne și de dedicarea echipei noastre pentru ca fiecare detaliu să fie desăvârșit.
Elementele emblematice pentru acest complex sunt clădirile în stil neoclasic, grădinile extravagante, porțile impunătoare cu sculpturi din secolul al XIX lea, fațadele monumentale, picturile originale realizate de pictorul italian Giacometti, saloanele de bal și terasele romantice, cu vedere spre lacul Plumbuita.

Facilitățile oferite de saloanele noastre raspund tuturor nevoilor unui eveniment care sa atinga perfectiunea:

- suprafata de peste 650 de metri pătrați, la care se adaugă un lobby generos
- doua ample curti venetiene interioare si terasa cu tei seculari si vedere spre lac, care pot fi amenajate pentru cocktail-uri si ceremonii sau mese festive în aer liber
- gradina palatului cu o suprafata de 1500mp unde se pot organiza evenimente in aer liber
- parcare pazita cu capacitate de peste 100 de locuri

Posibilitatea de amenjare a acestor spatii depinde numai de viziunea si imaginatia clientului. Saloanele pot gazdui pana la 700 invitati pentru evenimentele corporate sau private.

-----------------------------------------------------------------

Garden Party

Palatul Ghica Tei – un nou concept care să vă ofere fastul pe care îl merită evenimentul dumneavoastră: Nuntă în aer liber.

Decorurile naturale de verde smarald sunt presărate cu accente de trandafiri roz diafan, albi și roșii, iar razele soarelui se strecoară printre ramurile grele de flori de tei.

Natura vă oferă decoruri somptuoase, iar serviciile de excepție și preparatele fine vor crea atmosfera primitoare care vă invită să vă relaxați și să vă celebrați iubirea, în siguranță.

Cununie in aer liber

Domeniul Palatul Ghica Tei

Garden Party

Pavilion Regal

Revelionul copiilor

Sala cavalerilor

Sala de bal