www.restaurante-bucuresti.com
www.restaurante-bucuresti.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cauti locatii - saloane evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private, petreceri 8 Martie, Revelion, restaurante nunta București. Oferte petreceri Ziua Femeii 1-8 Martie 2023 Bucuresti!
Princess Ballroom Events4214 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Strada Sergent Ghercu Constantin nr. 24-26 Bucuresti

Telefon : 0755391579

www.princessballroomevents.com

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

VEZI MENIURI EVENIMENTE

OFERTA BOTEZ - ULTRA ALL INCLUSIVE - 53 EURO/PERSOANA

Princess Ballroom Events – Un moment cules din basme !

Culegem idei și vise pe care le încoronăm în momentul tău de basm.

Princess Ballroom Events dorește să vă ofere evenimente pentru sufletul dumneavoastră, în care să vă regăsiți cu încredere caracterul și viziunea, dar în același timp, să vă simțiți copleșiți de emoția unui moment unic, pe care ne bucurăm să-l celebrăm împreună.

Atunci când vorbim de evenimente de anvergură, Princess Ballroom Events se regăsește în top-ul preferințelor celor care doresc să organizeze o petrecere privată, o aniversare, o reuniune alături de colegi, sau o petrecere corporate, orice îți poți imagina, noi îl transformăm în realitate, la cel mai înalt standard estetic și calitativ.

Avem grijă ca evenimentul dumneavoastră să fie exact cum l-ați visat, de aceea Princess Ballroom & Events vă pune la dispoziție 2 saloane pentru evenimente de până la 280 de persoane, pentru că știm că niciun serviciu de elită nu are semnificație dacă nu suntem împreună cu toți oamenii dragi, alături de care să celebrăm momentele speciale în viață.

Capacitatea considerabilă, designul, locația și atmosfera de poveste fac din saloanele noastre de evenimente, alegerea perfectă pentru dumneavoastră și invitați.

Salonul Majestic este ideal pentru evenimentele ce au un numar mic de invitati. Acest salon poate gazdui pana la 100 de invitati, iar spatiul disponibil este suficient pentru a permite tuturor invitatilor sa se distreze pe ringul de dans. Amplasat intr-o zona centrala si avand un design aparte, salonul Majestic este potrivit pentru evenimentele restranse. Atmosfera transmisa este exact ceea ce dumneavoastra cautati pentru ca evenimentul sa fie unul de vis.

Salonul Crystal - poate gazdui pana la 180 de persoane. Acest salon are o capacitate considerabila, potrivita pentru evenimentele importante din viata dumneavoastra, iar cu fiecare pas veti simti atmosfera specifica Princess Ballroom.
Salonul Crystal este alegerea ideala pentru nunta sau pentru orice tip de eveniment. Arhitectura, acustica, ringul de dans, capacitatea, aranjamentele si echipa de ospatari profesionisti ne recomanda.

Princess Ballroom & Events va pune la dispozitie meniuri la preturi avantajoase care sa satisfaca chiar si gusturile celor mai pretentiosi.

La Princess Ballroom & Events luam in serios fiecare eveniment pe care il organizam!

Deoarece prioritatile noastre se regasesc in asigurarea calitatii din toate punctele de vedere, cat si mentinerea unei atmosfere demne de o petrecere de neuitat, toate evenimentele la Princess Ballroom & Events decurg ca in basme!

OFERTA BOTEZ

Salon Majestic

Salon Crystal