www.restaurante-bucuresti.com
www.restaurante-bucuresti.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cauti locatii - saloane evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private, petreceri 8 Martie, Revelion, restaurante nunta București. Oferte petreceri Ziua Femeii 1-8 Martie 2023 Bucuresti!
Caboo Events, Restaurant & Garden2977 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

SĂRBĂTORIM ÎMPREUNĂ LUNA IUBIRII @ CABOO | MUZICĂ LIVE | MENIU À LA CARTE, PROSECCO ŞI INIMIOARE

Februarie este luna iubirii, iar acum, mai mult ca niciodată, aceasta merită celebrată cum se cuvine !
Şi pentru că ne place să petrecem şi nu vrem să ratăm nicio ocazie, te invităm în luna februarie la două super petreceri, după cum urmează :
14 februarie – Happy Valentine’s Day Party !
24 februarie – Dragobete petrece Româneşte !


Te întâmpinăm cu un pahar de prosecco, te aşteptăm cu muzică live, meniu à la carte, iubire pe pâine şi inimioare multe ! Şi cum dragostea trece şi prin stomac, bucătarii noştri îţi vor pregăti un ospăţ festiv, cu preparate alese, numa’ bune de savurat în doi sau în gaşcă !
Ia-ţi partenerul sau gaşca de prieteni şi hai să celebrăm împreună IUBIREA !

Unde ?
Caboo Events, Restaurant & Garden
Str. Torentului 17-19, sector 2, Bucureşti

Când ?
Marţi, 14 februarie
Vineri, 24 februarie

Rezervări :
+40 799 922 266 / rezervari@caboo.ro
Intrarea este gratuită, dar locurile sunt limitate ! 😊

Urmăreşte-ne şi pe :
http://facebook.com/caboorestaurantandgarden
http://instagram.com/caboorestaurantandgarden
http://facebook.com/cabooevents
http://instagram.com/cabooevents

Caboo Events, Restaurant & Garden îşi rezervă dreptul de a-şi selecta clientela în funcţie de capacitatea locaţiei şi lista de rezervări.
Te aşteptăm cu drag !
Echipa Caboo Events, Restaurant & Garden

---------------------------------------------------------

Caboo Restaurant & Garden este aşezat pe malul lacului Pantelimon, fiind localul cu cea mai mare terasă cu grădină în aer liber din sectorul 2.

Cu o capacitate de până la 300 de persoane, terasa poate găzdui evenimente muzicale, petreceri corporate sau tematice, live cooking show-uri, piese de teatru, show-uri de stand-up comedy, prezentări de modă, lansări de produse, fiind prevăzută şi cu scenă, un loc de joacă generos pentru copii, dar şi cu parcare privată.

Meniul restaurantului vă oferă o paleta largă de preparate cu specific internaţional, dar şi românesc, proaspăt pregătite de către bucătarii noştri. Restaurantul dispune de bucătărie, bar şi personal proprii, cuptor pe lemne pentru pizza, grătar pentru preparate la jar, toate pentru o experienţă culinară desăvârşită.

Caboo Events este aşezat pe malul lacului Pantelimon şi pune la dispoziţie trei saloane cu capacităţi diferite pentru cele mai importante evenimente din viaţa ta.

Meniurile pentru mâncare şi băuturi special concepute de către bucătarii noştri sunt o incursiune în gastronomia internaţională, fiind menite să satisfacă până şi cele mai exigente cerinţe şi gusturi.

Saloanele dispun de bucătărie, bar şi personal proprii, dar şi de cameră dedicată pentru mirese şi bebeluşi. Saloanele sunt dotate cu echipament audio, sonorizare, lumini de ultimă generaţie, dar şi decoruri, accesorii şi aranjamente, potrivite fiecarui tip de eveniment.
Oferim clienţilor noştri, de asemenea, confortul unei parcări private generoase.

Salon Emerald
Salonul Emerald te va surprinde prin prospeţimea conferită de zecile de plante suspendate, dar şi prin cadrul intim şi aerul chic. Cu o capacitate de până la 30 de persoane, Emerald devine locul perfect pentru a găzdui aniversarea ta perfectă, Botezul celui mai mic membru al familei sau, de ce nu, un majorat sau o super-petrecere a Burlacilor / Burlăciţelor. Salonul este dotat cu echipament audio, sonorizare şi lumini de ultimă generaţie.

Salon Coral
Salonul Coral te va surprinde prin generozitatea, largheţea, dar mai ales versatilitatea spaţiului. Cu o capacitate de până la 200 de persoane, Coral devine locul perfect pentru a găzdui nunta perfectă, diverse petreceri corporate, şedinţe, lansări de produse, degustări de vinuri, concerte muzicale sau seri de stand-up comedy. Salonul este dotat cu echipament audio, sonorizare şi lumini de ultimă generaţie.

Salon Sidef
Salonul Sidef te va surprinde prin eleganţa, rafinamentul şi atenţia acordată tuturor detaliilor. Cu o capacitate de până la 120 de persoane, Sidef devine locul perfect pentru a găzdui nunta ta de vis, Botezul celui mai mic membru al familei, aniversarea / onomastica perfectă sau, de ce nu, o petrecere-surpriză cu care să-i surprinzi plăcut pe cei mai apropiaţi. Salonul este dotat cu echipament audio, sonorizare şi lumini de ultimă generaţie.

Contactează-ne acum şi cere o ofertă personalizată, o echipă dedicată de profesionişti abia aşteaptă să creeze alături de tine evenimentul perfect, cel mult visat!

Caboo Restaurant & Garden

Salon Emerald

Salon Coral

Salon Sidef

Galerie foto