www.restaurante-bucuresti.com
www.restaurante-bucuresti.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cauti locatii - saloane evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private, petreceri 8 Martie, Revelion, restaurante nunta București.
Caboo Events, Restaurant & Garden10610 vizualizari

OFERTA NUNTA - 60 EURO/PERSOANA

🌟 O nuntă de poveste te așteaptă la Caboo Events! Cu doar 60 de euro/persoană, te bucuri de un meniu all-inclusive, într-o locație de vis din sectorul 2, București.
✨ Nu rata trei saloane elegante și cea mai mare terasă cu grădină din zonă! Rezervă acum visul tău la preț promoțional.

--------------------------

SERI ROMÂNEŞTI @ CABOO | FLORIN GRIGORE & STAR MUSIC BAND

În fiecare seară de vineri, începând din 20 octombrie, vă aşteptăm la o serie de super petreceri autentic româneşti marca Florin Grigore & Star Music Band !

Hai să cântăm şi să dansăm împreună cu Florin Grigore & Star Music Band şi să petrecem împreună Seri Româneşti de neuitat !

Şi cum muzica merge mână-n mână cu mâncarea şi băutura, bucătarii restaurantului nostru te aşteaptă cu bucate felurite şi alese, de la preparate tradiţional româneşti, până la cele internaţionale, menite să-ţi lase gura apă.
Toate la Caboo Events, Restaurant & Garden, restaurantul cu cea mai mare terasă de pe malul Lacului Pantelimon, Bucureşti !

Unde ?
Caboo Events, Restaurant & Garden
Str. Torentului 17-19, sector 2, Bucureşti

Când ?

În fiecare seară de Vineri, începând din 20 octombrie, ora 19:00

Rezervări :+40 799 922 266 / rezervari@caboo.ro

Intrarea este gratuită în limita locurilor disponibile !

Urmăreşte-ne şi pe :
http://facebook.com/caboorestaurantandgarden
http://instagram.com/caboorestaurantandgarden

Caboo Events, Restaurant & Garden îşi rezervă dreptul de a-şi selecta clientela în funcţie de capacitatea locaţiei şi lista de rezervări.

Te aşteptăm cu drag !

Echipa Caboo Events, Restaurant & Garden

---------------------------------------

'Fiecare poveste este unica si irepetabila, la fel ca noi toti. Abia asteptam sa ne cunoastem si sa scriem impreuna si povestea ta ! '

Bine ați venit în universul Caboo Events !

Caboo Events este aşezat pe malul lacului Pantelimon şi pune la dispoziţie trei saloane cu capacităţi diferite pentru cele mai importante evenimente din viaţa ta.

Meniurile pentru mâncare şi băuturi special concepute de către bucătarii noştri sunt o incursiune în gastronomia internaţională, fiind menite să satisfacă până şi cele mai exigente cerinţe şi gusturi.

Saloanele dispun de bucătărie, bar şi personal proprii, dar şi de cameră dedicată pentru mirese şi bebeluşi. Saloanele sunt dotate cu echipament audio, sonorizare, lumini de ultimă generaţie, dar şi decoruri, accesorii şi aranjamente, potrivite fiecarui tip de eveniment.
Oferim clienţilor noştri, de asemenea, confortul unei parcări private generoase.

Salon Emerald - 30 persoane
Salonul Emerald te va surprinde prin prospeţimea conferită de zecile de plante suspendate, dar şi prin cadrul intim şi aerul chic. Cu o capacitate de până la 30 de persoane, Emerald devine locul perfect pentru a găzdui aniversarea ta perfectă, Botezul celui mai mic membru al familei sau, de ce nu, un majorat sau o super-petrecere a Burlacilor / Burlăciţelor. Salonul este dotat cu echipament audio, sonorizare şi lumini de ultimă generaţie.

Salon Sidef - 120 persoane
Salonul Sidef te va surprinde prin eleganţa, rafinamentul şi atenţia acordată tuturor detaliilor. Cu o capacitate de până la 120 de persoane, Sidef devine locul perfect pentru a găzdui nunta ta de vis, Botezul celui mai mic membru al familei, aniversarea / onomastica perfectă sau, de ce nu, o petrecere-surpriză cu care să-i surprinzi plăcut pe cei mai apropiaţi. Salonul este dotat cu echipament audio, sonorizare şi lumini de ultimă generaţie.

Salon Coral - 200 persoane
Salonul Coral te va surprinde prin generozitatea, largheţea, dar mai ales versatilitatea spaţiului. Cu o capacitate de până la 200 de persoane, Coral devine locul perfect pentru a găzdui nunta perfectă, diverse petreceri corporate, şedinţe, lansări de produse, degustări de vinuri, concerte muzicale sau seri de stand-up comedy. Salonul este dotat cu echipament audio, sonorizare şi lumini de ultimă generaţie.

Facilități Caboo Events :
• Saloane versatile cu capacităţi diferite, de la 30 până la 200 de persoane
• Cea mai mare terasă cu grădină în aer liber din sectorul 2, cu o capacitate de până la 300 de persoane
• Bucătărie, bar şi personal propriu
• Live cooking pe terasă în aer liber ( la cerere )
• Scenă pe terasă în aer liber
• Loc de joacă pentru copii pe terasă în aer liber
• Decor de bază pentru mese: feţe de masă și șervete albe, vaze, lumânări, suporturi pentru lumânări,
aranjamente florale mătase
• Masă tort dedicate
• Casă de bani
• Covor roșu
• Lumini arhitecturale și de scenă profesionale ( la cerere )
• Cameră privată în incinta locaţiei, pentru pregătiri pe durata evenimentului
• Dotări: internet, sistem sunet pentru evenimentele corporate
• Parcare privată cu o capacitate de 50 de mașini
• Suport planificare și organizare eveniment

Împreună scriem povestea ta !

Contactează-ne acum şi cere o ofertă personalizată, o echipă dedicată de profesionişti abia aşteaptă să creeze alături de tine evenimentul perfect, cel mult visat!

---------------------------------------

Bine ați venit în universul Caboo Restaurant & Garden !

Caboo Restaurant & Garden este aşezat pe malul Lacului Pantelimon şi pune la dispoziţie cea mai mare terasă cu grădină în aer liber din sectorul 2, cu o capacitate de până la 300 de persoane.

Terasa poate găzdui evenimente private, concerte și seri cu muzică live, petreceri corporate sau tematice, live cooking show-uri, piese de teatru, show-uri de stand-up comedy, prezentări de modă sau lansări de produse.

Meniurile à la carte pentru mâncare şi băuturi special concepute de către bucătarii şi barmanii noştri sunt o incursiune în gastronomia internaţională, fiind menite să satisfacă până şi cele mai exigente cerinţe şi gusturi.

Terasa cu grădină în aer liber dispune de bucătărie, bar şi personal proprii, cuptor pe lemne pentru pizza, grătar pentru preparate tradiţionale, toate pentru o experiență culinară desăvârșită.

Aceasta este dotată cu scenă, echipament audio, sonorizare, lumini de ultimă generaţie, dar şi decoruri, accesorii şi aranjamente, potrivite fiecarui tip de eveniment.

Punem la dispoziţia clienţilor noştri şi un loc de joacă în aer liber pentru cei mai mici.

Oferim, de asemenea, confortul unei parcări private generoase.

Caboo - OFERTE EVENIMENTE

Caboo Restaurant & Garden

Salon Coral

Salon Emerald

Salon Sidef