www.restaurante-bucuresti.com
www.restaurante-bucuresti.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cauti locatii - saloane evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private, petreceri 8 Martie, Revelion, restaurante nunta București.
Formatii nunta

Formatii nunta Bucuresti

Opt tineri plini de energie va vor incanta cu programe interactive adunate din toate colturile lumii, programele traditionale romanesti, arabesti, mexicane ce vor fi mereu pe placul publicului.

Formatia Select este pregatita sa faca la petrecerile dumneavoastra un spectacol de neuitat.

Vezi detalii

Dan Ghiza Band asigura atmosfera si voia buna pe tot parcursul serii cu programe diversificate, sonorizare profesionala, lumini, experienta, seriozitate, muzica de calitate si mai ales placerea de a canta!

Asiguram de peste 25 ani suportul muzical la diferite evenimente private!

Vezi detalii

Formația Maestro abordează o gamă largă de genuri muzicale solicitate la evenimente, dintre care amintim: caffe concert, muzică ușoară românească și internațională, folclor, muzică lăutărească și de petrecere sau chiar și ritmuri moderne adaptate cerințelor actuale, astfel încât formația noastră să vă încânte printr-un repertoriu amplu și diversivicat, satisfăcând dorințele și celor mai pretențioși iubitori ai muzicii.

Vezi detalii

Cu un bogat repertoriu si o experienta din 2011, formatia Magic Band va poate asigura un program artistic de exceptie cu muzica diversificata si sound profesional

Vezi detalii
4 anunturi afisate!