www.restaurante-bucuresti.com
www.restaurante-bucuresti.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cauti locatii - saloane evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private, petreceri 8 Martie, Revelion, restaurante nunta București.
Restaurante sector 1 Bucuresti | restaurante-bucuresti.com
Restaurante sector 1 Bucuresti. Aici gasesti informatii utile despre restaurante ce va ofera meniuri a la carte sau restaurante nunti din sector 1.

OFERTA NUNTA 2024 - Valabila pentru zilele de Vineri si Duminica

5% reducere la meniurile de mancare pentru nunti de minim 60 de persoane + ICECREAM BAR gratuit pentru nunti de minim 130 de persoane

-------------------------------------------

Locația noastră vă va împlini visul și îl va contura până la cele mai mici detalii !

Poveștile de dragoste cu final fericit merită sărbătorite într-o locație epică, la Cireșul Sălbatic !

Vezi detalii

OFERTA NUNTA - MENIU DE LA 75 EURO

--------------------------------------

Dacă doriți un eveniment altfel, plin de bucurie, veselie și multă distracție, va asteptam la Salonul La Maison Des Jardins ! Va punem la dispozitie doua saloane de evenimente fastuoase si o gradina frantuzeasca impresionanta:

- Salonul  L’Etoile Auguste Escoffier cu o capacitate de pana la 250 persoane

- Salon La Maison des Jardins - ( capacitate de 160 locuri)

Vezi detalii

Evenimentul tău pe Calea Victoriei!

Cu o locație de excepție pe celebrul bulevard Calea Victoriei, oferim o atmosferă elegantă și sofisticată pentru orice eveniment special.

Fie că doriți să sărbătoriți o nuntă memorabilă, un botez, o aniversare personală sau să organizați un eveniment corporate, suntem aici pentru a face fiecare moment de neuitat.

Bucuria ta și a invitaților tăi este și bucuria noastră!

Vezi detalii

Bine ați venit într-un loc unde realitatea depășește cu mult granițele imaginației!

La Autentic, fiecare început este o sărbătoare și un moment magic. Cu un decor fermecător și o echipă dedicată, creăm momente memorabile pentru voi și cei dragi. Aici, fiecare zâmbet și fiecare clipă devin parte dintr-o poveste unică.

Grandoarea celor trei saloane ale noastre va fi completată de un spațiu verde, natural, bogat în arbori și spații de socializare, amenajat până la cel mai mic detaliu de o echipă specializată în acest domeniu.

Vezi detalii
4 anunturi afisate!