www.restaurante-bucuresti.com
www.restaurante-bucuresti.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cauti locatii - saloane evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private, petreceri 8 Martie, Revelion, restaurante nunta București.
Restaurante sector 1 Bucuresti | restaurante-bucuresti.com
Restaurante sector 1 Bucuresti. Aici gasesti informatii utile despre restaurante ce va ofera meniuri a la carte sau restaurante nunti din sector 1.

OFERTA NUNTA

Am pornit cu dreptul în Noul An și ne pregătim să-ți oferim cele mai frumoase amintiri din ziua în care alegi să spui DA. Noi suntem aici pentru ca tu să te bucuri din plin de evenimentul tău.
Și pentru că ne gândim la tine, îți oferim un discount de 5% la meniurile de mancare pentru nunțile organizate Vinerea sau Duminica.

-------------------------------------------

Locația noastră vă va împlini visul și îl va contura până la cele mai mici detalii !

Vezi detalii

SUPER OFERTA!

MENIU NUNTA- ULTRA ALL INCLUSIVE - DE LA 59 EURO

MENIU BOTEZ- ULTRA ALL INCLUSIVE - DE LA 49 EURO

FARA ALTE COSTURI ASCUNSE !

Evenimentul tău pe Calea Victoriei!

Lasă organizarea evenimentului tău în seama noastră! Echipa Victoriei Ballroom va pune la punct toate detaliile pentru un eveniment vibrant, care va aduce numai bucurie!

Vezi detalii

Hotel Marshal Garden este cel mai nou hotel de 5 stele situat in centrul Bucurestiului.

Restaurantul Marshal Garden, situat la ultimul etaj, uimeste prin pozitia sa exceptionala, care ofera o priveliste uluitoare asupra orasului, si prin spatiul deschis, generos. Frumusetea locului este amplificata de placerea pe care o produc preparatele gustoase si serviciul impecabil.

Restaurantul Marshal Garden, o locatie deosebit de prietenoasa si de calda, poate gazdui nunti, botezuri, petreceri private, aniversari.

Vezi detalii
3 anunturi afisate!