www.restaurante-bucuresti.com
www.restaurante-bucuresti.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cauti locatii - saloane evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private, petreceri 8 Martie, Revelion, restaurante nunta București.
Casa Atlantic4076 vizualizari

Adresa: Str. Diamantului nr. 164 B, Bragadiru, Ilfov

Telefon: 0766488918 / 0744320032

 


Complexul multifunctional “Casa Atlantic” se afla situat într-o zonă rezidențială liniștită, intr-un cadru natural frumos, discret si lipsit de aglomeratie.

Acest complex dispune de: restaurant (doua saloane de 45 de locuri si un salon de 72 de locuri), pizzerie, gradina de vara (100 de locuri), terasa, sala de fitness,  sala de biliard/tenis de masa si o sala de masaj.

In cadrul complexului, la restaurantul “Casa Atlantic”, bucatarul sef va asteapta cuo gama variata de preparate culinare tradiţionale româneşti  precum şi preparate din bucătăria internaţională pregătite din cele mai bune şi proaspete ingrediente. Meniul variat, cu specific romanesc, serviciile de calitate si atmosfera placuta au facut din restaurantul nostru un loc unde vrei sa revii si sa-ti aduci prietenii si familia, un loc preferat atat de cei care sunt in tranzit sau in interes de serviciu in zona cat si de cei care locuiesc in apropiere.

Cei care ne-au trecut pragul au fost si vor fi mereu asteptati cu diverse preparate culinare tradiţionale româneşti, preparate din bucătăria internaţională precum si cu surprize din partea casei.

Va asteptam cu nerabdare sa va avem ca oaspeti!

 

Galerie foto