www.restaurante-bucuresti.com
www.restaurante-bucuresti.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cauti locatii - saloane evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private, petreceri 8 Martie, Revelion, restaurante nunta Bucureศ™ti.
Restaurante sector 4 Bucuresti | restaurante-bucuresti.com
Restaurante sector 4 Bucuresti. Aici gasesti informatii utile despre restaurante ce va ofera meniuri a la carte sau restaurante nunti din sector 4.

๐ƒ๐ž๐ฌ๐œ๐จ๐ฉ๐ž๐ซ๐š ๐ซ๐š๐Ÿ๐ข๐ง๐š๐ฆ๐ž๐ง๐ญ๐ฎ๐ฅ ๐ฅ๐š ๐‹๐จ๐ฅ๐ฎ ๐…๐จ๐ซ๐ž๐ฌ๐ญ ๐„๐ฏ๐ž๐ง๐ญ๐ฌ! ๐“๐ซ๐š๐ง๐ฌ๐Ÿ๐จ๐ซ๐ฆ๐š ๐จ๐ซ๐ข๐œ๐ž ๐ž๐ฏ๐ž๐ง๐ข๐ฆ๐ž๐ง๐ญ ๐ข๐ง๐ญ๐ซ-๐จ ๐š๐ฆ๐ข๐ง๐ญ๐ข๐ซ๐ž ๐๐ž ๐ง๐ž๐ฎ๐ข๐ญ๐š๐ญ.

Organizarea de evenimente memorabile este ceea ce ne defineste!

Lolu Forest Events nu este un cort, ci un restaurant cu o capacitate de 200 de persoane. Suntem salonul de evenimente Bucuresti de care ai nevoie pentru a transforma o zi obisnuita intr-una de poveste.

 

Vezi detalii

OFERTA SPECIALA! Nunta la doar 55 euro, cu BONUS Candy Bar inclus | Botez la 220 lei, cu Open Bar inclus

------------------------

Sunteti in cautarea unui restaurant pentru o aniversare, nunta, botez sau dineu?

Noi iti oferim posibilitatea sa iti organizezi orice tip de eveniment! Sala de Evenimente cu capacitate de 150 locuri, are un design versatil si este este varianta perfecta pentru aniversare, botez, nunta, cununie civila, dineu sau orice alt eveniment!

Vezi detalii

OFERTA BOTEZ

Alege cel mai bun meniu pentru botezul copilului tau !

*STANDARD
-SAMBATA 53 Euro
-DUMINICA 51 Euro

Vezi detalii
3 anunturi afisate!