www.restaurante-bucuresti.com
www.restaurante-bucuresti.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cauti locatii - saloane evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private, petreceri 8 Martie, Revelion, restaurante nunta București.
Restaurante sector 2 Bucuresti | restaurante-bucuresti.com
Restaurante sector 2 Bucuresti. Aici gasesti informatii utile despre restaurante ce va ofera meniuri a la carte sau restaurante nunti din sector 2.

OFERTA NUNTA de LUNI pana VINERI  la Events by Tonyo!

Sărbătorește nunta în orice zi de luni până vineri, ULTRA ALL INCLUSIVE, la doar 65 Euro, iar noi îți oferim extra cadouri și cabină video 360 GRATUIT!

--------------------------------------

Evenimente perfecte pentru tine - Events by Tonyo!

Vezi detalii

Caboo Restaurant & Garden este aşezat pe malul lacului Pantelimon, fiind localul cu cea mai mare terasă cu grădină în aer liber din sectorul 2.

Cu o capacitate de până la 300 de persoane, terasa poate găzdui evenimente muzicale, petreceri corporate sau tematice, live cooking show-uri, piese de teatru, show-uri de stand-up comedy, prezentări de modă, lansări de produse, fiind prevăzută şi cu scenă, un loc de joacă generos pentru copii, dar şi cu parcare privată.

Contactează-ne acum şi cere o ofertă personalizată, o echipă dedicată de profesionişti abia aşteaptă să creeze alături de tine evenimentul perfect, cel mult visat!

Vezi detalii

Salonul Roma are capacitatea de minim 50 si maxim 100 persoane.
Salonul Milano are capacitatea de minim 100 si maxim 150 persoane.
Salonul Verona are capacitatea de minim 150 si  maxim  400 de persoane.
Salonul Florenta are capacitatea de minim 150 si  maxim  400 de persoane.
Salonul Grand Events are capacitatea de minim 401 si maxim 800 de persoane, fiind compus din saloanele Florenta si Verona.
The President Garden are capacitatea de pana la 600 de persone, iar The President Pool va sta la dispozitie pe toata durata verii.

Vezi detalii

LAST MINUTE Nunta Sambata 2023!

La Rebeca Ballroom ai Meniu Ultra All Inclusive 63 euro!
Inclus DJ si INSTALATII LUMINI!

Ballrom Rebeca dispune de trei saloane de evenimente.

Rebeca Ballroom- Evenimente desăvârşite !

Vezi detalii

Meriți o nuntă la Palat!
Farmecul nunților organizate la Palatul Ghica este dat de stilul clasic cu accente moderne și de dedicarea echipei noastre pentru ca fiecare detaliu să fie desăvârșit.
Elementele emblematice pentru acest complex sunt clădirile în stil neoclasic, grădinile extravagante, porțile impunătoare cu sculpturi din secolul al XIX lea, fațadele monumentale, picturile originale realizate de pictorul italian Giacometti, saloanele de bal și terasele romantice, cu vedere spre lacul Plumbuita.

Vezi detalii
5 anunturi afisate!