www.restaurante-bucuresti.com
www.restaurante-bucuresti.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cauti locatii - saloane evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private, petreceri 8 Martie, Revelion, restaurante nunta București.
Rebeca Ballroom5891 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str. Vatra Luminoasa 108, Corp C1, sector 2, Bucuresti

Telefon: 0723642766

www.rebecaballroom.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK


Oferte speciale


MENIU BOTEZ 54 Euro

MENIU BOTEZ 57 Euro

MENIU NUNTA 63-79 Euro

MENIU NUNTA 69-86 Euro

NUNTA EXTRASEZON SI POST* 63 EURO

La Rebeca Ballroom ai Meniu Ultra All Inclusive 63 euro!
Inclus DJ si INSTALATII LUMINI!
Meniurile se pregatesc in totalitate in bucataria Rebeca, de catre o echipa bine consolidata, implicata, experimentata.

Telefon : 0723642766

-----------------------------------

PERFECȚIUNEA ARE UN NUME: REBECA BALLROOM !

Ballroom Rebeca este conceput sa ofere un salon pentru orice tip de eveniment alaturi de colaboratori si angajatii in cadrul unui eveniment corporate de calitate, sau poti sa organizezi orice eveniment din viata ta.

Oricat de pretentios ai fi, indiferent de ce eveniment organizezi saloanele Ballroom Rebeca sunt concepute sa satisfaca orice cerere din partea voastra.

Ballrom Rebeca dispune de trei saloane de evenimente :

•    Salon Rareș poate găzdui până la 200 de persoane, un salon parcă rupt dintr-o poveste cu prințese și prinți, conceput să asigure o atmosferă desăvârșită indiferent de natura evenimentului pe care îl organizezi.

•    Salon Princess poate găzdui până la 160 de persoane- euforia petrecerilor cu familia, prietenii sau colegii, toate confirma desavarsirea unui eveniment cu adevarat fericit.

•    Salon Queen poate găzdui până la 160 de persoane- de-a lungul timpului ne-am perfectionat in crearea evenimentului ideal si demn de a fi povestit . Fie ca doresti sa-ti organizezi nunta, botezul copilului tau sau o petrecere corporate, vom avea grija ca evenimentul tau sa fie exact cum ai visat.

Organizam nunti, botezuri, aniversari, petreceri de firma, vernisaje si va vom punem la dispozitie o echipa de profesionisti, logistica de inalta calitate, preparate culinare din bucataria romaneasca si internationala pregatite de maiestri bucatari.

Serviciile noastre sunt personalizate pentru fiecare eveniment, putem personaliza meniul in functie de solicitarile si preferintele voastre.

Sa transformi orice petrecere intr-un eveniment fericit e o arta. Fericirea voastră ne priveşte. Aşa că o exersăm zi de zi şi tocmai de aceea ne iese perfect. Intotdeauna !

Rebeca Ballroom- Evenimente desăvârşite !

Salon Princess

Salon Queen

Salon Rares