www.restaurante-bucuresti.com
www.restaurante-bucuresti.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cauti locatii - saloane evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private, petreceri 8 Martie, Revelion, restaurante nunta București.
Restaurante sector 6 Bucuresti | restaurante-bucuresti.com
Restaurante sector 6 Bucuresti. Aici gasesti informatii utile despre restaurante ce va ofera meniuri a la carte sau restaurante nunti din sector 6.

OFERTA BOTEZ 2023

Din Ianuarie si pana la finele lunii Aprilie ai un super pachet pentru BOTEZ ALL INCLUSIVE la doar 56 euro de persoana.
Ti-am pregatit un meniu cu trei feluri de mancare, un open bar all in, tort si candy bar, totul pentru tine si invitatii tai speciali!
Iti aranjam sala, ai incluse si aranjamentele florale, meniurile si place cardurile, casuta de bani, tu doar vii si petreci alaturi de cei dragi!

Grabeste-te, mai avem doar cateva date disponibile!

Vezi detalii

OFERTA BOTEZ - ULTRA ALL INCLUSIVE - 53 EURO/PERSOANA

Princess Ballroom Events – Un moment cules din basme !

Culegem idei și vise pe care le încoronăm în momentul tău de basm.

Princess Ballroom Events dorește să vă ofere evenimente pentru sufletul dumneavoastră, în care să vă regăsiți cu încredere caracterul și viziunea, dar în același timp, să vă simțiți copleșiți de emoția unui moment unic, pe care ne bucurăm să-l celebrăm împreună.

Vezi detalii

Îmbrățișat de un peisaj vast cu posibilități infinite, pădurea noastră devine o pânza de desen personală, inspirându-te să proiectezi evenimentul viselor tale.

La BOHO Forest, vei descoperi un loc magic în inima pădurii, aranjat cu decoruri mărețe pentru sărbători, mese romantice și petreceri palpitante în aer liber.

Stim ca va doriti o ceremonie in aer liber!

Vezi detalii

OFERTA NUNTA

Am pornit cu dreptul în Noul An și ne pregătim să-ți oferim cele mai frumoase amintiri din ziua în care alegi să spui DA. Noi suntem aici pentru ca tu să te bucuri din plin de evenimentul tău.
Și pentru că ne gândim la tine, îți oferim un discount de 5% la meniurile de mancare pentru nunțile organizate Vinerea sau Duminica.

-------------------------------------------

Locația noastră vă va împlini visul și îl va contura până la cele mai mici detalii !

Vezi detalii

Restaurantul La Nasu dispune de un salon cu o capacitate de aproximativ 180 de locuri, o braserie de 100 de locuri, un salon de 60 de locuri, si terasa de 40 de locuri cu posibilitate de extindere intr-un singur salon de pana la 240 de locuri ce permit organizarea in conditii excelente de nunti, botezuri, mese festive, petreceri, intalniri de afaceri, cocktail-uri, parastase, comemorari, zile onomastice, banchete, conferinte. Salonul este dotat cu sistem de aer conditionat si instalatii de purificat aer.

 

Vezi detalii
5 anunturi afisate!