www.restaurante-bucuresti.com
www.restaurante-bucuresti.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cauti locatii - saloane evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private, petreceri 8 Martie, Revelion, restaurante nunta București.
Salon evenimente Mavro Events1122 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa :Colentina 376, Sector 2

Telefon : 0721315560

lamavro.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

OFERTA NUNTA la doar 65€/persoană!

Visezi la o nuntă perfectă fără griji? Mavro Events este alegerea ideală! Cu un meniu delicios la doar 65€/persoană, noi transformăm visul tău în realitate. Spune 'DA' unui eveniment de neuitat!

----------------------------

Alegeti experiența, calitatea si profesionalismul!

Salonul de evenimente Mavro Events este specializat în organizarea de evenimente, cum ar fi nunți, botezuri, petreceri corporate, petreceri private și multe altele. Echipa noastră pasionată și dedicată este mereu pregătită să creeze evenimente personalizate și unice, adaptate nevoilor și preferințelor fiecărui client.

•    Experiență vastă în organizarea evenimentelor
Echipa noastră are o experiență vastă în organizarea evenimentelor, de la nunți și botezuri până la petreceri corporate și lansări de produse. Vă putem oferi consultanță și idei inovatoare pentru a face evenimentul dumneavoastră un succes.

•    Lux și Eleganță la Prețuri Competitive
Fie că organizezi o nuntă, un botez sau o aniversare, Salonul Mavro Events este alegerea ideală pentru un eveniment memorabil. Cu un decor impresionant și o atmosferă elegantă, salonul nostru îți oferă spațiul perfect pentru a te bucura de cele mai frumoase momente alături de cei dragi. Iar prețurile noastre competitive te asigură că vei obține cel mai bun raport calitate-preț.

•    Locații impresionante

Avem la dispoziție doua dintre cele mai impresionante locații din București pentru a vă oferi o experiență de neuitat. Fie că doriți un eveniment într-un salon de lux sau într-o locație în aer liber, suntem pregătiți să vă ajutăm să găsiți locația perfectă pentru evenimentul dumneavoastră.

Salonul de evenimente Gold - are o capacitate de 150 de locuri si este locul perfect pentru organizarea evenimentelor importante din viața dumneavoastră. Cu o suprafață de 500 de metri pătrați, salonul nostru a fost gândit pentru a crea o ambianță elegantă și rafinată, care să facă din fiecare eveniment un moment de neuitat. Am învățat să oferim clienților noștri tot ceea ce au nevoie pentru a avea parte de un eveniment perfect.

Salonul nostru de evenimente Delux este locul ideal pentru a-ți găzdui evenimentele importante, indiferent dacă este vorba despre nunți, botezuri, aniversări sau alte evenimente speciale. Cu o suprafață impresionantă de 500 de metri pătrați, salonul nostru poate găzdui până la 150 de invitați.

Pe lângă spațiul interior, salonul nostru dispune și de o terasă elegantă, perfectă pentru petrecerile în aer liber, avem o bucătărie proprie personalizată, care permite adaptarea meniului la preferințele și nevoile clienților noștri, in plus, avem o parcare generoasă, astfel încât invitații tăi să nu aibă probleme cu găsirea unui loc de parcare.

Toate acestea, împreună cu decorul nostru rafinat și serviciile impecabile oferite de personalul nostru profesionist, transformă evenimentul tău într-o experiență memorabilă.

Ne bucurăm să vă primim în lumea fermecată a pregătirilor de nuntă! Suntem aici pentru a face visul vostru să devină realitate și pentru a vă ajuta să păstrați amintiri prețioase din ziua cea mare.

La Mavro Events, știm că organizarea unei nunți de vis poate fi complicată, dar profesioniștii noștri sunt gata să vă asigure că fiecare moment va fi perfect.

OFERTA Nunta

Salon evenimente