www.restaurante-bucuresti.com
www.restaurante-bucuresti.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cauti locatii - saloane evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private, petreceri 8 Martie, Revelion, restaurante nunta București. Oferte petreceri Ziua Femeii 1-8 Martie 2023 Bucuresti!
Events by Tonyo Bucuresti5430 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Aleea Hobita, Nr 1, Sector 2, Bucuresti

Telefon: 0723170007

www.eventsbytonyo.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOKOferte speciale


MENIU NUNTA 2022 -2023

MENIU BOTEZ 2022 - 2023

Evenimente perfecte pentru tine - Events by Tonyo!

Tindem să depășim de fiecare dată obiectivele propuse de clienții noștri, mereu prin fiecare eveniment organizat ne autodepășim și ne dezvoltăm în fiecare zi alături de oaspeții noștri dragi.

Indiferent dacă îți dorești o nuntă romantică, un botez exclusivist sau orice alt eveniment elegant și distins, noi îți punem la dispoziție salonul ideal:

*Salon Diamond

Cu o capacitate de 130 locuri, salonul da o nota de intimitate si voie buna evenimentului organizat. În designul Diamond Ballroom, stilul modern se împleteşte cu luxul clasic al salonului de evenimente, un salon de evenimente cum rar veti mai gasi in Bucuresti.

Finețe, eleganță și rafinament, toate într-un singur salon de excepție - salonul Diamond!

*Salon Crystal

Avand o capacitate de 110 locuri, patrunde intr-o lume a eleganţei discrete si a rafinamentului. Salonul Crystal Ballroom este locul perfect pentru organizarea evenimentului dumneavoastra.

Echilibrul nuanțelor și amenajarea sălii va contribui la redarea unui anturaj perfect pentru a sărbători!

*Salonul Carneol 

Stilul, eleganta, promptitudinea, precum si armonia perfecta a locatiei Carneol dau o nota de rafinament evenimentului organizat.

Salon Carneol cu o capacitate de 200 locuri este perfect pentru spectacole și prezentări de înaltă ţinută! Acesta beneficiază de un ring impunător și oferă condiții speciale pentru nunți, botezuri, evenimente corporate sau private.

Amintirile frumoase își au începuturile la Events by Tonyo! Pentru a savura din plin de oricare eveniment, alegeți o echipă de profesioniști ce o să vă adeverească toate așteptările.

Ziua nunții este una din cele mai importante evenimente din viața noastră! De aceea, alegeți să colaborați cu o echipă profesionistă, alegeți echipa Tonyo.

Imaginea oferită de Events by Tonyo este un cumul de experiențe memorabile și trăiri intense!

Salon Diamond

Salon Crystal

Salon Carneol

OFERTE EVENIMENTE