www.restaurante-bucuresti.com
www.restaurante-bucuresti.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cauti locatii - saloane evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private, petreceri 8 Martie, Revelion, restaurante nunta București.
Restaurant Cernica5946 vizualizari

Adresa:  Zona Str. Strandului, Ilfov

Telefon:  0213522350 / 0744321166

 

Imbinand naturaletea cu rafinamentul, Restaurant Cernica va invita sa petreceti momente  de neuitat alaturi de familie si de cei dragi.

Aflandu-se la doar 6 km de Cora Pantelimon, este usor accesibil oferind cadrul natural de care aveti nevoie, punandu-va la dispozitie si 8 casute din lemn imbinadu-se foarte bine cu cadrul oferit de noi.

Restaurant Cernica va asteapta cu bucate alese din bucataria nationala si internationala intr-un decor pitoresc si cu o priveliste feerica asupra padurii si a lacului Cernica.

Pentru ca evenimentul dumneavoastra sa fie unul perfect, Restaurant Cernica va pune la dispozitie salonul interior cu o capacitate de 180 locuri, atent decorat sa se preteze dorintelor dumneavoastra si in exterior, pe gazon, la marginea lacului mai dispunem de 250 locuri, menite sa va faca sa simtiti placerea unei nunti sau al unui botez ca in povestile cu printi si printese.

Va asteptam pentru o masa sau pentru un eveniment perfect in ambianta eleganta si rustica a Restaurantului Cernica.


Galerie foto