www.restaurante-bucuresti.com
www.restaurante-bucuresti.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cauti locatii - saloane evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private, petreceri 8 Martie, Revelion, restaurante nunta București. Oferte Revelion 2022-2023 Bucuresti!
Restaurant Casa Mara15200 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str. Primo Nebiolo nr. 1, sect. 1,Bucuresti

Telefon: 0722675766 / 0768793155

www.restaurantcasamara.ro

Vezi pagina de Facebook


Oferte speciale


PREZENTARE CENTRUL DE EVENIMENTE CASA MARA

Avand ca locatie zona zero a Bucurestiului, Casa Mara va ofera un decor interior placut si stilat pregatit special pentru fiecare eveniment.

Si cum fiecare eveniment merita o atentie deosebita, restaurantul este gata oricând sa gazduiasca diferite evenimente pentru grupuri mici pana la medii: evenimente private (nunti, botezuri, cununii, aniversari, etc), evenimente corporate (conferinte, company party, prezentari de moda etc) sau orice alt fel de petrecere (baluri).

Restaurantul Casa Mara dispune de trei saloane:

Salon Gate avand o capacitate de 40-70 de locuri, este locatia ideala pentru organizarea de evenimente precum : botezuri, aniversari, petreceri corporate.

Salon Mara – cu o capacitate de 80-120 de persoane, este un salon elegant si intim , creand o atmosfera calda ce il face pretabil oricarui  tip de eveniment de la nunti si botezuri, la receptii si cocktail-uri.

Salon King – are o capacitate de 160 de persoane si este un salon modern, recomandat pentru orice tip de eveniment.

Restaurantul este situat in zona Herastrau (in apropiere de Muzeul Satului) si dispune de parcare proprie spatioasa si terasa cu gradina.

Ne ocupam si de partea dulce a evenimentului dumneavoastra, asumandu-ne misiunea de a va face si mai fericiti si de a contribui la fiecare eveniment. Pachetele de Candy Bar contin: briose, minieclere, cheesecake, marshmallow, negresa, panna cotta, minitarte cu fructe, cake pops, bomboane, bezele.

Echipa Casa Mara va va consilia in permanenta pentru ca evenimentul sa devina de neuitat, elegant si permisibil. Dati-ne voie sa va ajutam sa transformam acest eveniment in ceva special si va punem la dispozitie o varietate de servicii del la DJ, formatie, lumini, artificii, fum greu, foto-video, limuniza si candy Bar/ Ice Cream Bar.

Galerie foto