www.restaurante-bucuresti.com
www.restaurante-bucuresti.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cauti locatii - saloane evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private, petreceri 8 Martie, Revelion, restaurante nunta București.
Restaurant Hanul Voievozilor13204 vizualizari

Adresa: Str. Barbu Urleanu, nr. 9 sector 5

Telefon: 0728306277

www.hanulvoievozilorpanduri.ro

Vezi pagina de Facebook

Te asteptam la Hanul Voievozilor, unul dintre cele mai frumoase localuri din Bucuresti, cu un ambient rustic si traditional, unde pastram obiceiurile romanesti prin prestarea serviciilor de calitate. Atmosfera restaurantului Hanul Voievozilor se bucura de prezenta celui mai complex Taraf din Romania, avand in componenta 8 solisti vocali si 20 de instrumentisti pregatiti sa mentina starea de voie buna si de destindere la cote inalte.

Incercam sa pastram specificul romanesc prin bucataria care reuseste sa mentina savoarea preparatelor si aspectul desavarsitor al bucatelor, astfel pentru a va bucura de savoarea gustului romanesc va recomandam sa incercati meniul restaurantului Hanul Voievozilor.

Amenajarea rustica a restaurantului nostru, cu obiecte traditionale, mese si scaune din lemn, farfurii si mileuri taranesti si o atmosfera tipic romaneasca vor face ca momentele petrecute alaturi de noi sa de neuitat.

Preparatele culinare ale hanului sunt delicioase si va sunt servite intr-o maniera ireprosabila, de personal calificat, alaturi de cele mai aromate si mai savuroase vinuri, totul in compania muzicii tarafului restaurantului.

Va asteptam cu drag si voie buna!

Galerie foto