www.restaurante-bucuresti.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2019-2020 Restaurante Bucuresti. Cauti locatii evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private, restaurante nunta București.
Restaurant La Gil
  Trimite mesaj proprietarului!
3727 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

ORGANIZAM PETRECEREA DE REVELION 2020!

OFERTA PRET MENIU PANA PE 15 NOIEMBRIE 2019!
349 Lei/persoana – Oferta All Inclusive & Open Bar Nelimitat!
299 Lei/copil – Meniu Special pentru copiii sub 12 ani.


DUPA 15 NOIEMBRIE
PRET MENIU: 449LEI/PERSOANA
PRET MENIU COPIL: 399 LEI/COPIL

Ca in fiecare an, de Revelion avem pentru voi o oferta All Inclusive: meniu bogat & open bar, muzica live si invitati speciali! Va asteptam sa petrecem in stil traditional trecerea dintre ani intr-unul dintre cele 3 saloane ale Restaurantului La Gil!

Rezervari:  0722 534 117

--------------------------------------------------------

OFERTA NUNTA 2019 LA RESTAURANT GIL

MENIU INTRE 46- 55 EURO/ PERSOANA pentru nuntile organizate Duminica
MENIU INTRE 50- 62 EURO/ PERSOANA pentru nuntile organizate Sambata

-------------------------------------------------------------------------------------
OFERTA BOTEZ 2019 LA RESTAURANT GIL

MENIU INTRE 40- 44 EURO/ PERSOANA pentru botezurile organizate Duminica
MENIU INTRE 44- 50 EURO/ PERSOANA pentru botezurile organizate Sambata

------------------------------------------------------------------------

OFERTA MENIU PETRECERI PRIVATE & CORPORATE- 12 EURO/PERSOANA

------------------------------------------------------------------------

Cu o experienta de 20 de ani in organizarea evenimentelor, Restaurantul La Gil din sector 1 va ofera 6 saloane, meniuri all-inclusive variate precum si o mare flexibilitate in selectia elementelor optionale.

Cele 6 saloane moderne, au o gama variata de tematici si culori.  Alege salonul preferat pentru evenimentul special din viata ta, iar noi ne vom ocupa de personalizarea acestuia conform dorintelor tale!

In cladirea 1 se afla Restaurantul “La Gil” , o locatie in culori vesele si frumoase imbinand elegant spatiul cu aranjamentul. Cu o capacitate de 80 – 140 persoane si o suprafata de 280 mp,  salonul dispune in centru de un ring de dans foarte mare.

Salonul de la etajul I are o capacitate de 100-230 persoane si o suprafata 400 mp si imbina placut eleganta si bunul gust, iar culorile creaza o senzatie de liniste si armonie. Ringul de dans va ofera posibilitatea de a da frau liber trairilor pe muzica orchestrei sau a DJ-ului.

La etajul II exista un salon cu o capacitate de 120-250 persoane, o combinatie de rafinament si cochet ce te imbie la relaxare si distractie.

A doua cladire este o locatie moderna iar design-ul interior este gandit si realizat pentru a crea o atmosfera eleganta. Aceasta dispune de 3 saloane, fiecare salon este diferit ca tematica si decor.

Salonul in Stil Italian avand o capacitate de 70 - 120 de locuri este la parter si va pune la dispozitie un decor in stil italian, iar spatiul amenajat cu gust poate fi gazda unei seri de neuitat.
     
La etajul I se afla Salonul in stil frantuzesc cochet ce va aminteste de romanticul Paris. Romantismul este dat de imbinarea dintre culori si spatiul. Capacitate este de 70 -120 persoane , iar  suprafata de 230 m.

Salonul in stil englezesc de la etajul II un salon sclipitor si misterios, ce imbina rafinamentul cu eleganta si bunul gust. Capacitatea de 70 -120 persoane, suprafata de 230 mp culorile calde si vesele impreuna cu spatiul placut amenajat fac din acest salon o locatie ideala pentru evenimentul dumneavoastra.

Indiferent de alegerea pe care o veti face, va suntem alaturi printr-o organizare profesionista ce va va introduce intr-o atmosfera eleganta si primitoare pentru a da valoare evenimentului cu o semnificatie unica in viata dumneavoastra.