www.restaurante-bucuresti.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cauti locatii evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private, petreceri 8 Martie, Revelion, restaurante nunta București.
Restaurant La Gil4829 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Bdul Aerogarii 21, Sector 1

Telefon: 0722534117

www.restaurantlagil.ro

Vezi pagina de Facebook

Cu o experienta de 20 de ani in organizarea evenimentelor, Restaurantul La Gil din sector 1 va ofera 6 saloane, meniuri all-inclusive variate precum si o mare flexibilitate in selectia elementelor optionale.

Cele 6 saloane moderne, au o gama variata de tematici si culori.  Alege salonul preferat pentru evenimentul special din viata ta, iar noi ne vom ocupa de personalizarea acestuia conform dorintelor tale!

In cladirea 1 se afla Restaurantul “La Gil” , o locatie in culori vesele si frumoase imbinand elegant spatiul cu aranjamentul. Cu o capacitate de 80 – 140 persoane si o suprafata de 280 mp,  salonul dispune in centru de un ring de dans foarte mare.

Salonul de la etajul I are o capacitate de 100-230 persoane si o suprafata 400 mp si imbina placut eleganta si bunul gust, iar culorile creaza o senzatie de liniste si armonie. Ringul de dans va ofera posibilitatea de a da frau liber trairilor pe muzica orchestrei sau a DJ-ului.

La etajul II exista un salon cu o capacitate de 120-250 persoane, o combinatie de rafinament si cochet ce te imbie la relaxare si distractie.

A doua cladire este o locatie moderna iar design-ul interior este gandit si realizat pentru a crea o atmosfera eleganta. Aceasta dispune de 3 saloane, fiecare salon este diferit ca tematica si decor.

Salonul in Stil Italian avand o capacitate de 70 - 120 de locuri este la parter si va pune la dispozitie un decor in stil italian, iar spatiul amenajat cu gust poate fi gazda unei seri de neuitat.
     
La etajul I se afla Salonul in stil frantuzesc cochet ce va aminteste de romanticul Paris. Romantismul este dat de imbinarea dintre culori si spatiul. Capacitate este de 70 -120 persoane , iar  suprafata de 230 m.

Salonul in stil englezesc de la etajul II un salon sclipitor si misterios, ce imbina rafinamentul cu eleganta si bunul gust. Capacitatea de 70 -120 persoane, suprafata de 230 mp culorile calde si vesele impreuna cu spatiul placut amenajat fac din acest salon o locatie ideala pentru evenimentul dumneavoastra.

Indiferent de alegerea pe care o veti face, va suntem alaturi printr-o organizare profesionista ce va va introduce intr-o atmosfera eleganta si primitoare pentru a da valoare evenimentului cu o semnificatie unica in viata dumneavoastra.

Galerie foto