www.restaurante-bucuresti.com
www.restaurante-bucuresti.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cauti locatii - saloane evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private, petreceri 8 Martie, Revelion, restaurante nunta București.
Restaurant Nicoresti 3172 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str. Toamnei nr. 13, sector 2

Telefon: 0212112480 / 0724290550

www.restaurantnicoresti.ro

Nu este nevoie de un eveniment special sa te poti bucura de placerea unei mese alaturi de prieteni sau familie si de trairea iscata de un platou “boieresc”. Trebuie doar sa stii ca frumusetea vietii este data de micile placeri, ca masura timpului o dam noi oamenii, iar cand vine vorba de a relationa, o carciuma isi are locul perfect in viata ta.

La Nicoresti credem in rasfatul zilnic pe care fiecare gurmand il merita. De fiecare data, cand ai pofta de ceva bun, romanesc, cand inima iti tanjeste dupa laptele de pasare al bunicii sau dupa ciorbele ei, cand ti-e dor de-o masa plina de carnuri la gratar, de o farfurie cu sarmalute in foi de vita, sau un ciolan rumenit langa o fasole bine fiarta, poti comanda online si bunataturile de la Nicoresti vin la tine fie ca esti la birou fie ca esti acasa!

Daca vreti sa va simtiti mai bine decat acasa, va asteptam cu drag! Gatim ce va doreste sufletul, intr-un fel taranesc autentic, cu ce gasim prin ferma noastra, nu departe de Bucuresti!

Daca sunteti in cautarea unui locul in care vreti sa evadati intr-un cadru retras si primitor, Salonul Amantelor este locul acela pe care l-ati tot cautat. Salonul Amantelor este un spatiu generos pentru evenimente si petreceri, un colt desprins din povestile cu curtezane interbelice, un loc ce reinvie atmosfera boema a unui Bucuresti, in plina glorie inveselit de muzica lui Zavaidoc.

Asa ca pentru orice sindrofii de pana la 70 de prieteni unul dintre saloanele Nicorestiului e alegerea potrivita!

Galerie foto