www.restaurante-bucuresti.com
www.restaurante-bucuresti.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cauti locatii - saloane evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private, petreceri 8 Martie, Revelion, restaurante nunta București. Oferte Revelion 2022-2023 Bucuresti!
Ambery Hall Pipera2932 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Sos. Bucuresti Nord, 15-23, Pipera

Telefon: 0726232259

www.amberyhall.ro

 

Ambery Hall reprezinta solutia ideala pentru organizarea evenimentelor importante din viata dumneavoastra!

Intr-o atmosfera prietenoasa, calda si romantica, aici gasiti o locatie selecta, echipata cu sisteme ultramoderne de aer conditionat, terasa exterioara, parcare si spatii verzi generoase.

Ambery Hall este un salon nou, special destinat organizarilor de evenimente precum: nunti, botezuri, conferinte, petreceri corporate, lansari de produse, etc, unde veti simti pasiunea si implicarea personala a echipei noastre!

Cu o suprafata de 350 mp, asigura o capacitate de pana la 210 persoane si un ring de dans de minim 50 mp., Ambery Hall si-a propus sa ofere clientilor sai solutii complete pentru organizarea oricarui tip de eveniment.

Ambery Hall va ofera o intrare speciala din curtea interioara a complexului,  o zona de primire, garderoba, bucatarie proprie si posibilitati multiple de amenajare a spatiului interior si exterior.

Galerie foto