www.restaurante-bucuresti.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cauti locatii - saloane evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private, petreceri 8 Martie, Revelion, restaurante nunta București.
Amada Ballroom2011 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Bd. Iuliu Maniu, nr. 8A, sector 6 București

Telefon: 0745183098 / 0760315897

www.amadaballroom.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

 

Amada Ballroom este locatia ideala unde va puteti petrece evenimentele importante din viata dumneavostra. Va intampinam cu un cadru primitor, in care predomina culorile calde, placute si plante de interior, un decorul astfel creat sa induca o stare de relaxare si voie buna.

Cele 4 saloane Salon Diamant, Salon Rubin, Salon Ametist, Salon Granat se diferentiaza prin culorile predominante: mov, roz, rosu, bej si bordo. Va puteti alege cu inceredere oricare dintre ele in functie de preferinte, pentru organizarea de evenimente, precum: nunti, botezuri, petreceri corporate, mese festive de orice tip, petreceri copii, catering etc.

Restaurantul poate primi cu usurinta un numar mare de clienti și poate satisface cele mai exigente cerințe prin serviciile impecabile oferite. In ceea ce priveste preparatele pe care vi le punem la dispozitie, bucatarii nostri se straduiesc sa fie pe placul dumneavoastra, oferindu-va preparatele dorite.

Designul exceptional, completat de facilitatile si serviciile de calitate, contribuie la organizarea unui moment unic pentru fiecare dintre clientii nostri.

Galerie foto