www.restaurante-bucuresti.com
www.restaurante-bucuresti.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cauti locatii - saloane evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private, petreceri 8 Martie, Revelion, restaurante nunta București. Oferte Revelion 2022-2023 Bucuresti!
Restaurant Casa Mino 2434 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str. Dreptatii, nr. 2B, sector 6

Telefon: 0787880010 / 0766100813

casamino.ro

VEZI PAGINA DE FACEBOOK

Un restaurant de calitate este locul in care petreci un timp agreabil alaturi de persoanele dragi, savurand preparate culinare realizate in ton cu preferintele tale. Casa Mino este un loc în care oamenii vin să se simtă bine şi să se detaşeze de viaţa de zi cu zi.

Grija pe care o acordam fiecarui eveniment in parte este un atribut de referinta care ne contureaza statutul privilegiat de restaurant de evenimente cu multa experienta in domeniu. Decorul nostru somptuos impresioneaza de fiecare data prin flexibilitate, clientii nostri reusind sa-si organizeze spatiul dupa propriile lor coordonate.

Localul oferă clienţiilor săi o atmosferă unică, intimă şi relaxantă. Serviciile sunt rapide şi de foarte bună calitate, garantând satisfacţia tuturor. Restaurantul beneficiază de un meniu bogat cu preparate atât specifice bucătăriei româneşti, cât şi celei internaţional.

Va asteptam intr-o locatie moderna, cu decoraţiunilor moderne şi rafinate, pentru a va oferi un spaţiului generos. Acest local este o alegere excelentă pentru celebrarea momentelor importante din viaţa fiecărui om.

Va propunem alternativa unui restaurant sofisticat, echilibrat si organizat.

Galerie foto